Shadow

Hotelaanbod BCD Travel nu ook beschikbaar voor gebruikers Concur Travel

Klanten van BDC Travel die Concur Travel gebruiken, krijgen toegang tot hetzelfde uitgebreide hotelaanbod dat beschikbaar is voor reizigers die boeken via een BCD-agent of via de app of website van BCD’s platform TripSource®. Met de integratie van TripSource en Concur Travel hebben zakenreizigers toegang tot meer dan een miljoen hotelboekingsmogelijkheden wereldwijd en keuze uit meer dan 15 miljoen hoteltarieven.

Voor een corporate reisprogramma is het belangrijk om reizigers de gewenste kamers en tarieven te kunnen bieden. Een reisprogramma kan pas succesvol zijn als reizigers erop vertrouwen dat ze binnen het reisbeleid hun voorkeursopties kunnen boeken.

Altijd toegang

“Of ze nu boeken via een reisagent, online boekingstool of mobiel apparaat, reizigers zouden altijd toegang moeten hebben tot dezelfde kamers en tarieven”, zegt Yannis Karmis, Senior Vice President Product Planning & Development bij BCD Travel. “Door de integratie met Concur Travel kunnen we aan die verwachting voldoen.” Bovendien lost de integratie ook het probleem op van afwijkende aanbiedingen over verschillende boekingskanalen.

Het hotelprogramma van BCD combineert het aanbod van Global Distribution Systems (GDS) met dat van toonaangevende hotelzoekmachines en particuliere hotels. Reizigers kunnen boeken tegen voorkeurstarieven die door hun bedrijf zijn onderhandeld, maar ze kunnen ook aanbiedingen gebruiken van hotelketens en onafhankelijke hotels, waaronder flexibele prijzen, beperkende prijzen, prepaid prijzen, pakketprijzen, groepsprijzen en mobiele prijzen.

Uitgebreid concurrerend aanbod

“Doordat we het GDS-aanbod aanvullen met BCD’s hotelprogramma, bieden we onze gezamenlijke klanten en reizigers wereldwijd een uitgebreid, concurrerend aanbod van accommodaties en tarieven”, zegt Mike Koetting, Executive Vice President Supplier en TMC Services bij Concur. In een eerste pilotfase test een kleine groep gebruikers de integratie van BCD Travel met Concur Travel. De integratie van BCD’s boekingsengine met Concur Travel gebeurt via een bedrijfseigen Concur Hotel API-interface. BCD’s platform voor rapportage en analyse verzamelt reisgegevens en biedt toegang tot belangrijke zakelijke reisinformatie.

Effectief reisuitgaven beheren

De samenwerking tussen BCD Travel en Concur levert niet alleen een groter hotelaanbod op, maar biedt bedrijven ook een effectieve manier om reisuitgaven en andere onderdelen beter te beheren, zoals vlucht, hotel, huurauto, treinreizen, parkeren, vervoer en maaltijden. Door de combinatie van BCD’s full-service zakenreismanagement met de online boekings- en declaratie-oplossingen van Concur, is dit in de huidige markt het meest uitgebreide aanbod voor het verzamelen, meten en beheren van reiskosten. Meer informatie op BCD Tavel.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!