Shadow

BCD Travel versterkt aanwezigheid in Brazilië

Screenshot©BCDTravelBCD Travel is sinds kort de volledige en enige eigenaar van zijn voormalige joint venture-partner in Brazilië. De investering past binnen de groeistrategie van de zakenreisorganisatie in Latijns-Amerika en de rest van de wereld. In Brazilië werken nu zo’n 300 mensen voor BCD Travel.“We waren al aanwezig in deze belangrijke markt, maar deze overname versterkt onze positie. We kunnen zo onze product- en serviceaanbiedingen in Brazilië nog verder verbeteren”, zegt Mike Janssen, BCD’s president voor de regio Noord- en Zuid-Amerika.

Investeringen

De Braziliaanse joint venture werd in oktober 2013 opgericht, waarna BCD een meerderheidsbelang verwierf. Het bedrijf verbeterde er de telefooninfrastructuur, richtte nieuwe werkstroomprocessen in, implementeerde een modern backofficesysteem en verbeterde de training en ontwikkeling. Als volledig eigenaar blijft BCD stevig investeren in technologie en oplossingen voor zijn Braziliaanse klanten.

Antonio Fernando Slomp en zijn Braziliaanse zakenreisorganisatie Avipam zijn sinds 2006 onderdeel van het BCD Travel-netwerk. Avipam heeft kantoren in zowel São Paulo als Rio en is een sterke lokale speler in Brazilië.

Brazilië is de grootste economie in Latijns-Amerika en de op acht na grootste in de wereld. Het land biedt dus aanzienlijke kansen voor bedrijven die daar zakendoen. Met bijna 210 miljoen inwoners heeft Brazilië de op vier na grootste bevolking ter wereld.

 

Over BCD Travel

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in 108 landen met ruim 13.000 creatieve, toegewijde en ervaren mensen. Zo behouden we in de afgelopen 10 jaar 95% van onze klanten, de meest consequente score binnen deze branche, met een omzet van US$ 24,6 miljard in 2016. Kijk voor meer info op BCD Travel.

Sharing is caring!