Shadow

Holland America Line staakt alle Europese en Alaska/Canada cruises voor 2020

Doordat de reisbeperkingen in de nabije toekomst blijven bestaan als gevolg van wereldwijde gezondheidsproblemen, heeft Holland America Line besloten om de stop op de wereldwijde cruiseactiviteiten te verlengen en alle cruises in Alaska, Europa en Canada/New England voor 2020 te annuleren.

Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk
Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk

Daarnaast gaat de 79-daagse Grand Africa Voyage van Boston, Massachusetts, naar Fort Lauderdale, Florida, die op 3 oktober 2020 zou vertrekken, niet door. Holland America Line had eerder alle Land+Sea Journeys van 2020 geannuleerd, die een Alaska-cruise combineren met een over land excursie naar Denali en Yukon.

“Terwijl we door deze ongekende en uitdagende tijden blijven navigeren, is de beste beslissing op dit moment om onze pauze in de cruiseactiviteiten te verlengen tot in de herfst”, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Hoewel dit erg teleurstellend is en we onze gasten nooit in de steek willen laten, zullen we, zodra het zin heeft, weer gaan cruisen en onze gasten de gedenkwaardige reiservaringen geven waar ze van blijven dromen.”

Alle gasten, of hun reisadviseurs, zullen automatisch op de hoogte worden gebracht als de cruise is geannuleerd en gasten ontvangen automatisch de Future Cruise Credit. Deze voucher is geldig 12 maanden vanaf de datum van uitgifte en kan gebruikt worden voor het boeken van afvaarten tot en met 31 december 2022.

Boek je 2021 cruise bij Cruisereizen en Cruisewinkel

De cruises voor Voor Azie, Pacific, Carribean, Nieuw Zeeland, Australie en Zuid-Amerika met vertrekken vanaf november staan nog in het programma.

Wat doen andere cruisemaatschappijen? Lees het op decruisegids.nl

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.