Shadow

Hohe Salve Sportresort: sportieve herfst in de Kitzbüheler Alpen

De Hohe Salve in de Wilder Kaiser-Brixental is een heerlijke regio om in de herfst lekker sportief bezig te zijn. Das Hohe Salve Sportresort in Hopfgarten laat geen kans onbenut om zijn gasten in beweging te krijgen: motiverende ‘Power Days’, “Bike & Joy’, ‘Move Power Days’, tennis, golf en personal trainers, alles is er op gericht om lekker sportief bezig te zijn. Actief bezig zijn, werken aan je conditie, de heerlijke herfstdagen in de buitenlucht doorbrengen en natuurlijk met volle teugen genieten van het leven.

Bootcamp Austria en Bike & Joy-arrangementen

Das Hohe Salve Sportresort ligt op een prachtige locatie in Hopfgarten, direct naast de gondel. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort
Das Hohe Salve Sportresort ligt op een prachtige locatie in Hopfgarten, direct naast de gondel. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort

September gaat met volle vaart van start. Aan het begin van de herfst (16-17.09.23) staat de Bootcamp Austria op het programma. Daarna blijft het er actief aan toe gaan. Tot 5 november kun je de ‘Bike & Joy’-arrangementen met personal training of bio-impedantie analyse boeken, en er zijn nog meer speciale aanbiedingen voor een sportieve break. Er is gelegenheid om te golfen, te fietsen en te wandelen. In de Kitzbüheler Alpen kun je helemaal ontspannen en energie tanken. Sommigen optimaliseren hun tennisvaardigheden, anderen hun conditie tijdens de MOVE Power Days. De MOVE Longevity Days zijn gericht op een herstart voor lichaam en geest om met meer energie terug te keren naar het dagelijks leven en het werk.

De Move & Relax-filosofie van sporthotel Hohe Salve Sportresort

Klik op een foto voor een vergroting

Achter de innovatieve programma’s van Das Hohe Salve Sportresort zit de unieke Move & Relax-filosofie. Bevindingen uit de competitiesport worden toegepast in het dagelijks leven en op vakantie. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met sportwetenschappers van de Universiteit van Innsbruck en de Oostenrijkse Olympisch kampioen schansspringen Toni Innauer. Een dynamisch samenspel tussen actieve beweging en individuele regeneratie – aangevuld met vitale voeding – verrijkt de sportieve time-out.

Personal trainers kunnen je optimaal sport- en bewegingsadvies geven. © Ringler / Das Hohe Salve Sportresort
Personal trainers kunnen je optimaal sport- en bewegingsadvies geven. © Ringler / Das Hohe Salve Sportresort

Er is een programma voor iedereen. Je hebt de keuze uit begeleide wandelingen en fietstochten, verschillende workouts, trailrunning en nog veel meer. Voor wie nog verder wil gaan: uitstekend opgeleide coaches bieden professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte zijn ook experts beschikbaar voor prestatiediagnoses om relevante gezondheids- en fitheidsparameters te bepalen. Op basis van deze waarden kan op verzoek een persoonlijk trainingsplan worden ontwikkeld.

Genieten van de natuur

Vanuit Das Hohe Salve Sportresort fiets je zo de natuur van het Brixental en de Kitzbüheler Alpen in. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort
Vanuit Das Hohe Salve Sportresort fiets je zo de natuur van het Brixental en de Kitzbüheler Alpen in. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort

Tot laat in de herfst kunnen outdoorliefhebbers genieten van het prachtige natuur- en berglandschap van de bij Nederlanders zo populaire Brixental en de Kitzbüheler Alpen. Schitterende bergpanorama’s, heldere bergmeren en tal van sportieve uitdagingen in de frisse lucht wachten op de gasten van Das Hohe Salve Sportresort. Met zijn ideale ligging direct aan de kabelbaan is het resort het perfecte vertrekpunt – dé plek voor hike-in en hike-out, en voor bike-in en bike-out. Een adembenemend alpenpanorama tijdens het sporten, onvergetelijk mooie zonsopgangen in de bergen – emoties en indrukken die je bijblijven. Als je daarna terugkeert naar Das Hohe Salve Sportresort kan je je verheugen op heerlijke momenten van ontspanning.

Werk lekker aan je conditie in het zwembad van Das Hohe Salve Sportresort. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort
Werk lekker aan je conditie in het zwembad van Das Hohe Salve Sportresort. © Daniel Waschnig / Das Hohe Salve Sportresort

Ongestoord baantjes trekken in het 25 meter lange sportzwembad. Het indrukwekkende panorama van het binnen- en buitenzwembad bewonderen. Uitzweten en diep ademhalen in het saunalandschap. Genieten van verkwikkende massages en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Naar hartenlust uitrusten en je lichaam trakteren op ontspannende uren na veeleisende sportsessies.

Speciale arrangementen Hohe Salve Sportresort

Alle sportieve arrangementen voor de herfst zijn terug te vinden op de website van Das Hohe Salve Sportresort. Daar vind je ook een overzicht van de kamers en suites, prijzen en beschikbaarheid. Lees ook wat Das Hohe Salve Sportresort in de zomer te bieden heeft.

Hofgarten in Tirol is vanuit Nederland uitstekend bereikbaar met de trein, want het dorp heeft een eigen treinstation. Vanuit Nederland neem je de ICE naar München. Daar stap je over op de trein naar Wörgl. En daar stap je over op de Regionalexpres naar Hopfgarten. Bekijk prijzen van treintickets bij NS International.

Lees meer over Das Hohe Salve Sportresort in Hopfgarten:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.