Shadow

Geniet met het hele gezin van de herfst in de bergen van Liechtenstein

De herfstvakantie met het hele gezin zit vol kleur, zeker als je naar het Gorfion Familotel Liechtenstein afreist. Letterlijk, als je naar de bergen kijkt die zicht tooien in de mooiste herfstkleuren. Figuurlijk als je kijkt naar wat er voor iedereen te doen is: van ravotten en plezier maken, tot zwemles, mountainbiken, uitgebreide kinderopvang en wellness. Het wordt in elk geval een herfstvakantie met het hele gezin waarbij niemand zich zal vervelen.

Het Gorfion Familotel Liechtenstein heeft diverse onderscheidingen gekregen voor het familievriendelijke aanbod. © Gorfion Familotel Liechtenstein.
Het Gorfion Familotel Liechtenstein heeft diverse onderscheidingen gekregen voor het familievriendelijke aanbod. © Gorfion Familotel Liechtenstein.

Het 4* Gorfion Familotel ligt in Malbun in het vorstendom Liechtenstein, op zo’n 850 kilometer vanaf Utrecht. Voor de kinderen staat spelen, ravotten en plezier maken op het programma. De nieuwe, leuke softplayruimte in het Gorfion Familotel is precies wat ze nodig hebben. Een grote indoor kinderwereld, een fascinerende outdoor speeltuin, veel avonturen met het gezin en uitgebreide kinderopvang maken allemaal deel uit van de gezinsvakantie in het Gorfion Familotel. Het hotel biedt maar liefst 80 uur per week opvang voor kinderen vanaf 0 jaar en er is een onvergetelijk kinderprogramma.

Zwemlessen in het hotel

Leren zwemmen is niet alleen leuk, het betekent vooral ook extra veiligheid voor de jongsten. Geen ontspannender manier om te leren zwemmen dan tijdens de vakantie, samen met andere kinderen en in een leuk zwembad in het hotel. Opgeleide en gecertificeerde zweminstructeurs begeleiden kinderen vanaf twee jaar bij zwemlessen voor beginners en licht gevorderden in hotel Gorfion. Baby’s vanaf drie maanden worden tijdens het babyzwemmen op een zachte manier vertrouwd gemaakt met het element water.

Een nieuw Mountainbike Skills Park in Malbun

Mountainbiken in Malbun © Virinja / Gorfion Familotel Liechtenstein
Mountainbiken in Malbun © Virinja / Gorfion Familotel Liechtenstein

Mountainbiken is erg leuk, maar je kunt er maar beter goed voorbereid aan beginnen. Zeker als je doorgaans alleen in het vlakke Nederland op de mountainbike stapt, is mountainbiken in de bergen echt wel anders. Het nieuwe MTB Skills Park in Malbun is zowel voor kinderen als voor volwassenen een uitgelezen plek om het avontuurlijke fietsen op een veilig terrein uit te proberen. Het Skills Park is gratis toegankelijk. Verschillende hindernissen en elementen bieden ideale omstandigheden voor zowel beginnende als gevorderde bikers om echte pro’s op de mountainbike te worden.

Het magische Malbun Portaal

Het Gorfion Familotel biedt volop activiteiten voor jong en oud. © Mrs. und Mr. Fox (Gorfion Familotel Liechtenstein)
Het Gorfion Familotel biedt volop activiteiten voor jong en oud. © Mrs. und Mr. Fox (Gorfion Familotel Liechtenstein)

Ook leuk om met het hele gezin te doen is een ingenieuze speurtocht met raadsels door het bergdorp Malbun. Uitgerust met een speurtas en iPad gaan de deelnemers op pad. Ze moeten genoeg kristallen verzamelen, het magische portaal sluiten en de wereld redden. De speurtocht brengt een mix van vaardigheidstests, hersenkrakers, oriëntatieopdrachten en augmented reality-spelletjes. En het beste deel: het hele gezin beleeft het spannende avontuur in de prachtige herfstnatuur van Malbun.

Een van de meest populaire familiehotels wereldwijd

Maak een wandeling met een lama of aan alpaca. © Gorfion Familotel Liechtenstein
Maak een wandeling met een lama of aan alpaca. © Gorfion Familotel Liechtenstein

Dat het Gorfion Familotel in Liechtenstein helemaal is ingesteld op families, is niet onopgemerkt gebleven. Volgens de HolidayCheck Award 2022 behoort hotel Gorfion tot de tien meest populaire familiehotels ter wereld. Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, draait alles in het Gorfion Familotel Liechtenstein om onbezorgd kindergelach en duurzame ontspanning. Mama en papa kunnen zich in de mooie adults-only spa terugtrekken voor heerlijke wellnessmomenten. De eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui, zwangerschaps- en kindermassages. Niemand hoeft hier na te denken over wanneer en wat er wordt gegeten.

Met het gastronomisch volpension verwent het hotel de volwassenen, de maaltijden van de kinderen zijn all-inclusive. Malbun op 1600 meter hoogte is het hoogstgelegen dorp in het Vorstendom Liechtenstein en geldt als een idyllisch wandel- en familieparadijs. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van het hotel.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.