Shadow

Actieve vakantie voor de hele familie in Liechtenstein

Malbun, op 1600 meter het hoogst gelegen dorp in het vorstendom Liechtenstein, staat bekend als een idyllisch wandel- en familieparadijs. Ontbijten op de berg, kijken naar de vliegkunsten van steenarenden of laat je kinderen zwemles volgen.

Voor gezinnen die dol zijn op de natuur is Gorfion Familotel Liechtenstein in Malbun een geweldige bestemming. Weiden en bossen rondom het hotel, de bergen vlakbij, overal rust en ontspanning. Het 4* Hotel Gorfion heeft vele prijzen gewonnen en laat geen gelegenheid voorbijgaan om indruk te maken op gezinnen.

In het vakantieprogramma van 2022 zijn er heerlijke hoogtepunten te ontdekken. Neem ’s ochtends vroeg al de stoeltjeslift naar Sareis op meer dan 2000 meter hoogte en je valt van de ene verbazing in de andere. De ontbijttafel staat gedekt met de bergen als prachtig decor. Wil je een paar uurtjes van de bergzon genieten of verder wandelen? Sareis is het vertrekpunt voor de mooie wandeling via de Fürstin-Gina-Weg en de Augstenberg naar de Pfälzerhütte.

Adelaarswandeling

Of neem deel aan een adelaarswandeling: alleen in het Liechtensteinse bergdorp Malbun kun je een wandeling maken in het gezelschap van een steenarend. Samen met een valkenier en een steenarendwijfje nemen de natuurliefhebbers de stoeltjeslift naar Sareis. Daar maken ze een ontspannen wandeling naar het dal en bewonderen onderweg de geweldige vliegkunsten van deze vogel. Je vergeet meteen het leven van alledag en blaast je gezinsleven nieuwe energie in.

Het Gorfion Familotel Liechtenstein en de omringende bergnatuur bieden volop activiteiten voor de hele familie. © Liechtenstein Marketing (Gorfion Familotel Liechtenstein)
Het Gorfion Familotel Liechtenstein en de omringende bergnatuur bieden volop activiteiten voor de hele familie. © Liechtenstein Marketing (Gorfion Familotel Liechtenstein)

Dat is ook het geval als je verkleed als piraat op weg gaan naar het meer Gänglesee. Breng met je gezin een prachtige dag door in de buitenlucht en een idyllische natuur aan het water. Zwempret en een picknick zijn inbegrepen, en de kinderbegeleiding heeft nog veel meer in petto voor je kleine piraat. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van hotel Gorfion.

Zwemles in de vakantie

En waarom niet het aangename aan het nuttige koppelen? Nieuwe zwemlessen voor kinderen vanaf vier jaar en babyzwemmen voor de allerkleinsten vanaf drie maanden maken je zomervakantie in hotel Gorfion compleet. De zweminstructeurs weten hoe ze kinderen vertrouwd maken met het water en leren hen zwemmen. En natuurlijk wordt er ook veel plezier gemaakt. De kinderen laten trots aan hun ouders zien wat ze geleerd hebben: dit wordt een dag voor het familiealbum.

Hotel met kinderopvang

Het 4* Gorfion Familotel Liechtenstein ligt midden in de natuur. © Gorfion Familotel Liechtenstein
Het 4* Gorfion Familotel Liechtenstein ligt midden in de natuur. © Gorfion Familotel Liechtenstein

Dankzij de ruime openingstijden van de kinderopvang genieten ook ouders van een welverdiende time-out in Gorfion Familotel Liechtenstein. Voor hen is de mooie saunazone gereserveerd, waar ze ongestoorde wellness-momenten beleven. De eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui en zwangerschapsmassages.

Je kinderen maken hier de vakantie van hun leven mee. In de indoor-kinderwereld kunnen ze naar hartenlust spelen en hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze zich in de fascinerende outdoorspeeltuin kunnen uitleven in de frisse lucht. Fijnproevers ten slotte zijn enthousiast over de gastronomische keuken op sterrenniveau.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.