Shadow

Guldeniz Sailing marktleider zeilcruises door overname MAVI Travel

Zeilcruise in Turkije Guldeniz SailingGüldeniz Sailing, aanbieder van vaarvakanties in Turkije en Griekenland, heeft onlangs concurrent MAVI Travel overgenomen. Met de overname van MAVI – lid van het GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators) – zorgt Güldeniz Sailing voor een verbreding van het klantportfolio en het productaanbod en is daarmee marktleider op het gebied van ‘gulet cruising’. Het trendy vakantieproduct geeft invulling aan de toegenomen vraag naar sportieve en actieve vakanties ook in combinatie met Mediterrane bestemmingen.

Cruisen op een gulet

SGuldeniz Sailing Inge Oostlanderinds 2010 staat Ingeborg Oostlander samen met haar Turkse echtgenoot en diens broers, aan het roer van Güldeniz Sailing, een concept met drie eigen gulet cruiseschepen voor maximaal 16 personen. De overname is volgens Oostlander een anticyclische strategie gezien de kwetsbare Turkse markt op dit moment. “Toch investeren we juist nu omdat we geloven in het potentieel. Onze cruises worden uitgevoerd met eigen boten en personeel dat de Nederlandse markt goed kent. Maar bovenal varen we zoveel mogelijk op zeil. Daarnaast kunnen dankzij deze overname ook individuele reisagenten nu gebruikmaken van onze expertise”, aldus Ingeborg Oostlander.

Eiland hoppen in Turkije

Eilandhoppen, of een gulet cruise, is een unieke manier om de Turkse en Griekse kust en de eilanden te leren kennen. De modern gerenoveerde gulet is een houten boot (een schoener) die vroeger in Turkije werd gebruikt voor het vervoeren van goederen. Het type gulet dat wordt ingezet voor zeilcruises, is van alle gemakken voorzien, inclusief airconditioning, wifi en een all inclusive concept. De schepen vertrekken vanuit thuishaven Bodrum of vanuit Marmaris, Göcek of Kos (Griekenland). Er wordt gevaren op de Egeïsche en Middellandse Zee.

Meer informatie over Güldeniz Sailing op guldenizsailing.com

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!