Shadow

Toeristisch bedrijf Stromma Nederland en Hoteliers.com slaan handen ineen en bieden last minute hotelservice

Stromma rondvaarten AmsterdamHet toeristisch seizoen is van start in Amsterdam. Om nog meer service te kunnen bieden aan de bezoekers van onze hoofdstad, gaan Stromma Nederland en Hoteliers.com een partnership aan. Gasten kunnen vanaf eind april last minute hotelkamers boeken in de ticket shops van het toeristisch bedrijf.

Vanuit twee fysieke verkooplocaties op centrale punten in de Amsterdamse binnenstad kunnen straks last minute hotelkamers worden geboekt. Via een centraal boeking systeem kan real time beschikbaarheid van de kamers worden gecheckt en direct worden ingeboekt. Voor Stromma Nederland betekent dit een uitbreiding van het productportfolio, naast rondvaarten door de stad, tickets voor musea en attracties, excursies buiten de stad en souvenirs. “Met deze extra service bieden we als host of Amsterdam het complete plaatje aan onze gasten. We zijn daarmee de ideale one stop shopping partner”, aldus Joachim Koch, Commercieel Directeur van Stromma Nederland.

Last minute hotelkamer in Amsterdam boeken

Met dit partnership voegt Hoteliers.com twee belangrijke fysieke verkooppunten toe aan het verkoop netwerk, waar Amsterdamse hotels hun kamers op last minute basis kunnen verkopen. “Omdat de gehanteerde prijzen niet online gepubliceerd worden, hebben hotels de volledige vrijheid om zelf de prijs te bepalen en daarmee de bezetting te optimaliseren”, aldus Patrick Brand, Business Development Director bij Hoteliers.com.

Sinds eind april kunnen hotelkamers worden geboekt bij de Stromma.com ticketshops, locaties I amsterdam Visitor Centre (tegenover Centraal Station) en Wolvenstraat (9 straatjes).

Stromma Nederland is de nieuwe naam van Canal Company. Sinds het voorjaar van 2016 is deze oude bekende in Amsterdam onderdeel van de Zweedse Stromma Group (Strömma Turism & Sjöfart) en deze naam is sinds maart 2017 ook zichtbaar op de grachten. Met een lange historie die start in 1912 met Rederij Bergmann en Meijer’s Rondvaarten (jaren’ 20), groeide het bedrijf uit tot de oudste en grootste rederij van Amsterdam.

32 rondvaartboten in Amsterdam

Stromma Nederland voert de merken ‘Canal Tours Amsterdam,’ ‘Canal Tours Utrecht’, ‘Hop On-Hop Off’ en ‘Amsterdam Excursions’ met distributiekanaal Stromma.com. Het bedrijf ontvangt jaarlijks anderhalf miljoen gasten voor de ultieme Amsterdambeleving op 32 rondvaartboten, een passagiersschip op het IJ, veertien sloepen, drie salonboten en honderd waterfietsen. Door de bundeling van krachten met de Stromma Group worden de mogelijkheden voor duurzaamheid, digitalisering en marketing verder versterkt.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *