Shadow

Frankrijk op Fiets- en Wandelbeurs 2014

Fietsen Champagne Ardennen
Fietsen in de Champagne Ardennen

Alweer de tiende editie van de Fiets- en Wandelbeurs vindt plaats op 1 en 2 maart in de Amsterdam RAI.Het Frans Bureau voor Toerisme is ook dit jaar wederom aanwezig met een groot aantal Franse Exposanten in hal 11, F50 om de bezoeker te informeren over de talloze fiets- en wandelmogelijkheden in het land.

 Tour de Manche

‘Le Tour de Manche’ die de regio’s Normandië en Bretagne doorkruist is dit jaar genomineerd voor Beste fietsroute van het jaar 2014. De uitslag wordt op vrijdag 28 februari voorafgaand aan de beurs bekendgemaakt. Het is het tweede jaar op rij dat een fietsroute van de overkoepelende organisatie CYCLE WEST is genomineerd. Vorig jaar sleepte de Vélodyssée de prijs in de wacht. Beide fietsroutes maken onderdeel uit van een internationaal netwerk en zijn alle twee goed voor 1200 km aan fietsplezier.

Fietsen en wandelen in Frankrijk

Naast Bretagne en Normandie (Tour de Manche) en de Gironde (Vélodyssée) zijn ook Auron – Isola 2000, Auvergne, Berck-sur-Mer, Champagne-Ardenne, France Vélo Tourisme, Loiret – Loirestreek, Savoie Mont Blanc, Corsica en de Franse Fietsfederatie vertegenwoordigd. Ook deze exposanten hebben veel te bieden op Fiets- en wandelgebied.

Lees ook: De Eifel met jubilea en sterren op de Fiets- en Wandelbeurs

Sharing is caring!