Shadow

Fotowedstrijd in teken van ‘Uitzichten’

hemsdalen_stefan_maasKijk uit! Want ‘Uitzichten’ is het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. En natuurlijk zijn er weer fraaie prijzen te winnen voor wie de mooiste panorama’s vastlegt. Buitenaards mooie bergmassieven op een koude ochtend, het Grote Niets van de woestijn of het silhouet van een Italiaans dorpje tegen een helblauwe lucht. Tijdens een fiets- of wandeltrip krijg je tal van prachtige uitzichten in het vizier. Houd de camera altijd binnen handbereik en… wees creatief.

Nominaties

Het uploaden van foto’s kan vanaf begin december via Zoom.nl. Vervolgens nomineert een jury vijftien inzendingen, die op 11 en 12 februari 2017 tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht te bewonderen zijn. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete ‘uitzichten’ en bepalen zo de eindwinnaars.

De Fiets en Wandelbeurzen zijn de grootste indoor events in Europa voor fietsers en wandelaars met in totaal circa 40.000 bezoekers. In 2017 zijn er edities in Jaarbeurs Utrecht (11-12 februari) en Flanders Expo in Gent (18-19 februari).

Nieuwe rugzak nodig voor op de fiets? Kijk bij bagageonline.nl

De mooiste fietsvakanties vind je bij Fietsfun

Check de leukste fietsbestemmingen bij Zoover

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!