Fjord Line: Langer snel naar Noorwegen

Geplaatst door Redactie op 15 juni 2016 om 11:39 in de categorie Reisorganisaties

Fjord Line Fjord CatDe snelste veerverbinding naar Noorwegen verlengt het seizoen 2016: met onmiddellijke ingang zijn overtochten met de snelle catamaranferry Fjord Cat van het Deense Hirtshals naar Kristiansand in Zuid-Noorwegen tot en met 11 september te boeken. Met de verlenging van de zomerdienstregeling geeft de rederij Fjord Line gehoor aan de grote vraag van Noorwegenreizigers buiten het hoogseizoen.

Snelle catamaran naar Noorwegen

Van 15 juni tot en met 14 augustus biedt de snelle catamaran Fjord Cat met een topsnelheid van 38 knopen (circa 70 km/h) drie afvaarten per richting tussen Hirtshals en Kristiansand. Vanaf 15 augustus tot en met 11 september hebben passagiers de keuze uit twee afvaarten per richting per dag.

Snelste verbinding tussen Europese vasteland en Noorwegen

De Fjord Cat is de snelste verbinding tussen het Europese vasteland en Noorwegen en heeft voor de overtocht op het Skagerrak slechts twee uur en vijftien minuten nodig. De ferry van Fjord Line biedt plaats aan 676 passagiers, 180 personenvoertuigen en vier bussen. Aan boord kunnen reizigers hun hart ophalen met een taxfreeshop, een café en een buffet met aantrekkelijke aanbiedingen voor eten en drinken.

De overtocht in seizoen 2016 is voor een voertuig incl. 2 personen al te boeken vanaf 75 euro. Voor meer informatie en boekingen gaat u naar www.fjordline.com

5.0
01

Sharing is caring!

Comments are closed.