Shadow

Fiets en Wandelbeurs verhuist naar Jaarbeurs

vierfietsNa elf edities in Amsterdam RAI, verhuist de Fiets en Wandelbeurs volgend jaar naar Jaarbeurs in Utrecht. Op 20 en 21 februari 2016 vindt de twaalfde editie plaats in de hallen 2, 3 en 4 van dit evenementencomplex.

De centrale ligging van de Domstad is voor de beursorganisatie een belangrijke reden om voor Jaarbeurs te kiezen. “De Fiets en Wandelbeurs is een nationaal evenement en Utrecht is zowel vanuit de Randstad als het zuiden, oosten en noorden van Nederland uitstekend bereikbaar”, zegt beursdirecteur Theo Jorna. “De Jaarbeurs ligt op slechts 5 minuten lopen van het Centraal Station. Veel van onze bezoekers komen met de trein en dat scheelt weer reistijd.”

Nieuwe impulsen

Jorna noemt ‘verandering’ als een positief neveneffect van de verhuizing. “Het evenement heeft zich in de RAI geweldig ontwikkeld, maar een nieuwe stad en een nieuwe partner dwingen je na te denken over concept en indeling van de beurs. Dat schept ruimte voor frisse ideeën en nieuwe impulsen. Daarnaast is de synergie met de activiteiten van Jaarbeurs groot en dat biedt kansen. Binnen de reis- en fietsbranche, met respectievelijk de Vakantiebeurs en Bike MOTION, liggen mogelijkheden om elkaar te versterken.”

Consumenten events

Directievoorzitter Henk Broeders van Jaarbeurs is blij met de komst van de Fiets en Wandelbeurs naar Utrecht. “Consumenten events zijn voor Jaarbeurs een belangrijk speerpunt. We bouwen onze sterke positie hiermee uit. De Fiets en Wandelbeurs gecombineerd met de ambitie en het portfolio van Jaarbeurs biedt veel kansen voor de toekomst. Ik kijk uit naar de twaalfde editie van dit succesvolle evenement.”

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!