Shadow

Fly to the West houdt camper roadshow voor reisverkopers

Amerika- en Canada-specialist Fly to the West houdt in juni een roadshow om reisverkopers kennis te laten maken met campervakanties in Amerika en Canada. Dit is een B2B-evenement en dus niet toegankelijk voor consumenten.

Met de camper door Canada © Fly to the West
Met de camper door Canada © Fly to the West

Reisadviseurs kunnen in één avond kennismaken met het camperproduct. Welke verhuurders zijn er, welk campertype kies je en waar moet je allemaal op letten? Er staan maar liefst vier campers voor je klaar om van binnen en buiten te bekijken. De toegang is gratis en inclusief buffet, aanmelden kan via deze link.

Kijkje in de camper & win

Op de roadshows zijn campers te bezichtigen van Fraserway (model C-Large), Cruise America/Canada (C-25), Jucy RV (Trailblazer) en Escape Campervans (Mavericks). Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van Canadream en Apollo. Je hebt alle tijd om de campers te bekijken en vragen te stellen. Ook is er informatiemateriaal over de verhuurders Traveland, Road Bear en El Monte. Zo krijg je een compleet beeld van alle mogelijkheden. Er wordt meerdere keren 7 dagen gratis camperhuur verloot en zelfs één keer 10 dagen!

Wintersport & Fly to the West

Wintersport is een van de nieuwste producten van Fly to the West. Laat je bijpraten, want wintersport in Noord-Amerika wint aan populariteit. Ook als je gewoon wilt kennismaken of meer wilt weten over andere producten van Fly to the West, ben je van harte welkom.

Details

Drie data: 4 juni (Zwolle), 25 juni (Breda) en 26 juni (Harmelen)
Van 17:45 tot 21:30
Toegang is gratis en is inclusief buffet en koffie/thee
Aanmelden is verplicht en kan via deze link: www.flytothewest.nl/camperdagen

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!