Finnair plaatst full-flat seats op negen langeafstandsroutes

Geplaatst door Redactie op 10 maart 2014 om 16:05 in de categorie Reisorganisaties

Finnair slapenVanaf 1 april 2014 vliegen Business Class passagiers van Finnair in full-flat seats naar Tokyo en New York. Vanaf 1 mei geldt datzelfde voor de vluchten naar Beijing en Seoul en vanaf 1 juni ook voor vluchten naar Hanoi, Hongkong, Nagoya, Osaka en Shanghai. Finnair implementeert de full-flat seats in het grootste gedeelte van haar wide-body Airbus A330 en A340 vloot, met als doel het comfort voor haar Business Class reizigers te verhogen en haar positie als partner in de zakelijke reismarkt te versterken.

Full-flat-seats: van stoel naar bed

De Zodiac UK Vantage stoelen zijn al te vinden in Finnair’s nieuwste Airbus A330 toestellen en kunnen worden uitgeklapt tot een volledig bed van maximaal 2 meter lang en 58 cm breed. De volledig verstelbare stoelen hebben tevens een individueel leeslampje, verstelbare hoofdsteun, sfeerverlichting en een uitgebreid inflight entertainment aanbod.

Finnair heeft momenteel 15 Airbus A330 en A340 toestellen in haar wide-body vloot en vliegt daarmee op 15 bestemmingen in Azië en Noord-Amerika. Wanneer het ‘full-flat programma’ van Finnair is voltooid, is de Airbus langeafstandsvloot van Finnair volledig uitgerust met full-flat seats in Business Class. Uitzondering zijn drie oudere toestellen, die als eerste uit de vloot worden gehaald met de komst van de elf nieuwe generatie A350 XWB toestellen in 2015 (met een optie op een extra 8). Finnair is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die gaat vliegen met de state-of-the-art A350 toestellen.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.