Embratur lanceert platform ‘Brazilië Home’

Geplaatst door Redactie op 22 januari 2014 om 09:49 in de categorie Bestemmingen

Brazilie homeToeristen die komende zomer het WK Voetbal in Brazilië willen bezoeken, kunnen sinds vandaag een voorproefje krijgen van alles wat het land te bieden heeft. Het nationale verkeersbureau van Brazilië, Embratur, lanceert het digitale platform ‘Brazilië Home”.

In dit virtuele huis ontdek je de rijke geschiedenis en cultuur van Brazilië aan de hand van foto’s, video’s en muziek. In elke kamer staat een andere ervaring centraal. Van traditionele Braziliaanse recepten in de keuken tot muziek van bekende Braziliaanse artiesten in de studio.

Braziliaanse keuken en cultuur

Op de site van het verkeersbureau kunnen bezoekers de verschillende kamers in het virtuele huis ontdekken. Zo neemt de woonkamer je mee langs werken van de belangrijkste Braziliaanse schilders en fotografen uit de geschiedenis. Terwijl je in de keuken traditionele Braziliaanse recepten kunt downloaden. De studio geeft toegang tot afspeellijsten met muziek van bekende Braziliaanse artiesten.

Natuur, grote schrijvers en feestdagen

In de tuin van ‘Brazilië Home’ wordt de rijkdom van de Braziliaanse flora en fauna weerspiegeld. Daarnaast staan in de trofeekamer grote overwinningen uit de geschiedenis van de Braziliaanse sport centraal. In de bibliotheek zijn boeken van de meest bekende nationale schrijvers te downloaden. Ook is er een balzaal, waar de belangrijkste Braziliaanse feestdagen – zoals carnaval en Festa Junina (een festival in Juni) – worden uitgelicht. Bekijk ondertitelde trailers van nationale films in de bioscoop en geniet tot slot van de mooiste landschappen van Brazilië in een kamer met panoramisch uitzicht. Maak een foto van het prachtige uitzicht en deel jouw ansichtkaart met vrienden op Facebook en Twitter.

“Embratur wil de rijkdom en cultuur van Brazilië met de rest van de wereld delen. Daarom hebben wij een digitaal platform ontwikkeld waarop toeristen alvast kennis kunnen maken met het land. In elke kamer van ‘Brazilië Home’ beleef je een ander stukje Brazilië. Een unieke ervaring!”, aldus Flávio Dino, directeur Embratur .

Embratur lanceert platform ‘Brazilië Home’
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.