Cristiano Ronaldo en Pelé bundelen krachten voor Emirates

Geplaatst door Redactie op 28 maart 2014 om 15:11 in de categorie Reisorganisaties

Emirates Boeing 777Emirates Airline, officiële FIFA Worldwide Partner, kondigde vandaag aan dat Cristiano Ronaldo de nieuwste Global Ambassador van de luchtvaartmaatschappij wordt. Tijdens dezelfde persconferentie in Madrid toonde Emirates ook voor het eerst de nieuwe campagnevideo waarin de voetbalster samen te zien is met de Braziliaanse legende Péle, sinds januari van dit jaar de eerste Global Ambassador van Emirates.

Emirates brengt in de nieuwe digitale campagne de twee voetbalidolen samen met hun fans in de onboard lounge van de A380. Iedere generatie van voetballiefhebbers heeft een held, maar velen hebben een verschillende mening over wie de beste voetballer aller tijden is. Of het Ronaldo, Pelé of iemand anders is; het debat zal zich deze zomer voortzetten tijdens het WK.

De aankondiging van de nieuwe Global Ambassador komt 74 dagen voordat ’s werelds meest bekeken sportevenement begint in Pelé’s geboorteland, Brazilië. Ronaldo, die twee keer benoemd is tot FIFA Player of the Year en speelt voor het door Emirates gesponsorde Real Madrid, zal zijn nationale team naar Zuid-Amerika leiden.

Jaarlijks is Emirates betrokken bij meer dan 200 sportevenementen waar fans en klanten exclusieve ervaringen delen. Als officiële FIFA Partner heeft Emirates zich sinds 2006 beziggehouden met de FIFA Women’s World Cup, de FIFA U20 en U17 World Cup en de FIFA World Cup, waaronder het komende WK in Brazilië.

Sharing is caring!

Comments are closed.