Seabourn stelt Robin West aan als Manager Expeditie Operations & Planning

Geplaatst door Redactie op 28 maart 2014 om 15:52 in de categorie Reisorganisaties

rsz_robin_west (2)Cruiserederij Seabourn heeft ervaren expeditieleider Robin West aangesteld als Manager Expeditie Operations & Planning. In deze functie staat West aan het hoofd van alle cruise programma’s van Seabourn in Patagonië en Antarctica. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe landexpedities en excursies voor de rederij in andere regio’s in de wereld.

De nieuwe aanstelling van West volgt op zijn eerdere functie als expeditieleider aan boord van het ultraluxe schip Seabourn Quest, tijdens het succesvolle eerste seizoen met vier reizen naar Antarctica en Patagonië, tussen november 2013 en februari 2014.

Richard D. Meadows, president van Seabourn: “Robin was de sleutel tot het succes van ons eerste seizoen in Antarctica. Niet alleen vanwege zijn enorme kennis en ervaring, maar ook vanwege zijn goede samenwerking met het team, zijn schakeling met het expeditieteam aan boord en zijn begrip ten aanzien van de verwachtingen van onze gasten. Deze vaardigheden zullen bijdragen aan het verder ontwikkelen van het ultraluxe reizen dat Seabourn nastreeft.”

Als inwoner van Zuid Afrika, is West afgestudeerd aan de Universiteit van Port Elizabeth. Na zijn afstuderen startte hij twee bedrijven die duik- en outdooractiviteiten aanboden naar de mooiste gebieden van Zuid Afrika. Om zijn ervaringen buiten Afrika uit te breiden, heeft hij sinds 2002 deelgenomen aan reisexpedities, waarbij hij op verschillende schepen voer en verantwoordelijk was voor de planning en uitvoering van de expeditieprogramma’s van zes bedrijven. Hij heeft meerdere seizoenen doorgebracht in regio’s variërend van de circumpolaire Noordpool tot de Zuidpool, inclusief Oost- en West Afrika, de Stille Zuidzee, de Indische Oceaan, Zuidoost Azië, Midden- en Zuid Amerika, Australië en het Middellandse Zeegebied.

Bij Seabourn zal West verantwoordelijk zijn voor de planning en het managen van de Seabourn cruises in Patagonië en de Antarctische gebieden. Daarnaast zal hij zijn rol als expeditieleider aan boord voortzetten tijdens het Antarctica seizoen van de rederij.

Boek je cruise op decruisegids.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.