Shadow

Caribische videowedstrijd voor kids

Saba vanuit de lucht
Saba vanuit de lucht © Cees Timmers

De Caribbean Tourism Organization Chapter Holland (CTO), organiseert dit jaar, in samenwerking met een aantal van haar Caribische partners, een videowedstrijd voor kids.

Kinderen tot 16 jaar mogen in een filmpje van maximaal 4 minuten laten zien hoe hun Caribische droomvakantie eruitziet. Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen vier winnaars, die hun droomvakantie naar de Caribbean realiteit kunnen maken.

Kinderen mogen hun fantasie de vrije loop laten bij het maken van een filmpje voor deze videowedstrijd. Op een creatieve manier kunnen ze laten zien wat zij verwachten van een Caribische droomvakantie. Van de vlucht, het hotel, de stranden, het lekkere eten tot excursies en alles wat in hun ogen de vakantie perfect maakt.

Deelname en actievoorwaarden

De filmpjes moeten voor 2 juni 2014 worden verstuurd naar info@caribbean4u.nl o.v.v. Caribbean video wedstrijd 2014, naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Inzendingen mogen maximaal 4 minuten duren.

Prijswinnaars maken onder meer kans op een reischeque van Airberlin ter waarde€ 450,- voor een non-stop retourvlucht van Düsseldorf naar Cancun, Cuba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek of Mexico.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!