Shadow

Camping Lauwersoog behaalt ANWB ‘5-sterren’ en ‘Best Camping’-status

Camping LauwersoogCamping Lauwersoog heeft voor 2016 de 5 sterren en Best Camping status behaald van de ANWB. Deze erkenningen geven de kwaliteit en kwantiteit aan van de faciliteiten van en op het park. Van de tienduizenden campings in Europa, hebben 146 Campings deze status bereikt, waarvan 43 in Nederland.

Camping Lauwersoog is onderdeel van Beleef-Lauwersoog.nl. Rederij en evenementenbureau Lauwersoog Water events en Restaurant Het Booze Wijf maken hier ook deel van uit.

camping Lauwersoog vijf sterren“Juist de activiteiten en faciliteiten die wij kunnen aanbieden, zorgen voor een uniek produkt”, zegt eigenaar Jelle Bos. “We maken optimaal gebruik van Nationaalpark Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee. “Naast onze camping en huisjes kunnen we ook rondvaarten op het Wad, zeehondentochten, zandplaatexcursies en landrover-safari’s door het Lauwersmeer aanbieden.”

Juist de diversiteit van de activiteiten en het benutten van de omgeving, maakt dit bedrijf volgens de ANWB uniek, en dus 5 sterren waardig.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!