Shadow

Belvilla branchewinnaar bij De Succesfactor

mallorcabelvillaBelvilla is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Vakantiehuizenbranche. Met een vakantiehuis van Belvilla is de klant verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Het aanbod bestaat uit ruim 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Deze vakantiehuizen zijn te herkennen aan hun regiotypische sfeer en bevinden zich op de mooiste locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Veel vakantiehuizen bieden flexibele aankomstdata en verblijfsduren, waardoor voor elke wens een geschikt verblijf te vinden is. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie Belvilla voor de Nationale Business Succes Award 2014.

In 2013 verzorgde Belvilla bijna vier miljoen overnachtingen voor gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië. De organisatie is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en vormt sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

 

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *