Beleef het Cruise en Zeil Event

Geplaatst door Redactie op 13 februari 2014 om 12:30 in de categorie Algemeen nieuws

cruiseschipVan 21 tot en met 23 maart 2014 vindt in de Cruise Terminal Rotterdam de tweede editie van het Cruise en Zeil Event plaats. Bezoekers krijgen op de beurs informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd. Ook seminars en scheepsbezoeken staan op het programma.

Na het succes van de eerste editie van het Cruise en Zeil Event in Amsterdam, met ruim 3.500 bezoekers in oktober 2013, heeft organisator ANNONU events de Cruise Terminal in Rotterdam geselecteerd voor de tweede editie. Met de belangrijke positie van de Maasstad als cruisehaven en de ambitie jaarlijks twee keer zoveel cruiseschepen te verwelkomen, was de keuze voor de Cruise Terminal Rotterdam voor de hand liggend. Met een editie in Rotterdam maakt de organisatie het evenement toegankelijker voor bezoekers uit het zuiden van het land en er worden dan ook tussen de 3.000 en 4.000 bezoekers verwacht.

Scheepsbezoeken en rondvaarten

Tijdens het event ligt de zeesleper ‘Holland’ aan de kade van de Cruise Terminal. Bezoekers van het Cruise en Zeil Event kunnen een kijkje nemen aan boord van deze bergingsjager uit 1951 die, meer dan 200 reddingen op haar naam heeft staan. Ook vaart de ‘Holland’ vijf keer uit voor een tocht van ca. 1 uur door de Rotterdamse haven.

Gratis en met korting

Je kunt met € 2,50 korting kaarten kopen voor dit Cruise-event. Klik daarvoor op de banner!

Daarnaast hebben een speciale actie voor lezers van decruisegids.nl, reisprofs.nl en puuropreis.nl: we geven 6 entreekaarten weg.  Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de Facebookpagina van  reisprofs.nl, like ons, geef antwoord op de vraag ‘hoeveel bezoekers worden dit jaar op het event verwacht’ en maak kans op 2 van de 6 kaarten.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.