Shadow

BCD Travel voor de derde keer op rij een van de beste werkgevers van Amerika

screenshot BCDBCD Travel, een van de industrieleiders op het gebied van zakenreizen, is voor de derde keer op rij door Forbes uitgeroepen tot een van America’s Best Employers.

“We zijn vereerd dat Forbes onze werkomgeving van samenwerking en aanmoediging erkent en ziet dat we uitstekende carrièremogelijkheden bieden”, zegt Christian Dahl, Senior Vice President Talent Management & Global Human Resources bij BCD Travel. “Door onze inzet ter bevordering van een sterke bedrijfscultuur, kunnen onze medewerkers een uitstekende klantenservice verlenen.”

Stijging op de lijst

Forbes maakte de ranglijst voor ‘Beste werkgevers’ in samenwerking met Statista, dat onder 30.000 medewerkers in de VS onderzoek deed naar tevredenheid over werk en salaris. De vraag waarbij deelnemers op een schaal van een op tien moesten aangeven hoe waarschijnlijk ze hun bedrijf aan anderen zouden aanbevelen telde het zwaarst.

Uit de resultaten stelde Forbes een lijst samen van de Top 500 grote werkgevers en de Top 300 middelgrote werkgevers. BCD Travel heeft ongeveer 13.000 werknemers wereldwijd en behaalde de 140e plaats van de top middelgrote bedrijven, ten opzichte van de 231e plaats in 2016 en de 462e plaats in 2015.

Op www.bcdtravel.com/get-to-know-us/careers/ vindt u meer informatie over BCD Travel, onze medewerkers en waarom we de juiste keuze zijn voor getalenteerde mensen die een carrière willen bouwen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!