Shadow

BCD Travel presenteert baanbrekende oplossingen op Europa’s grootste zakenreisconferentie

Volgende week vindt in Frankfurt de Global Business Travel Association conferentie GBTA plaats, in samenwerking met de Duitse zakenreisvereniging VDR. BCD Travel zal daar nieuwe producten en diensten voor zakelijke klanten presenteren.

BCD Travel Stewart Harvey
Stewart Harvey

Eén van die oplossingen is TripSource Hotels. Deze oplossing combineert de content van Global Distribution Systems met die van hotelzoekmachines en particuliere hotels. Zo kunnen reizigers kiezen uit een ruim aanbod hotels tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met wat ze zelf online kunnen vinden. Bovendien stimuleert het reizigers om hotels te boeken waarmee zakelijk prijsafspraken zijn gemaakt.

“Wij hechten veel belang aan de GBTA-conferentie, net als onze klanten. Velen van hen, zoals Sony, Nestlé, Siemens, Daimler, SAP, Merck KgAA en Mondelez, zullen er aanwezig zijn,” zegt Stewart Harvey, de nieuwe EMEA vicepresident van BCD. “We nemen actief deel omdat het een goede manier is om onze expertise en nieuwe oplossingen te presenteren. Daarom brengen onze leiders hier belangrijke topics ter sprake, zoals de betrokkenheid van reizigers, het beheer van dynamische hotelprogramma’s en intelligence & analytics. Het is voor mij persoonlijk een hele eer om BCD Travel voor de eerste keer te vertegenwoordigen.”

Oplossingen voor Travel Risk Management

In de breakoutsessie “Managing mayhem – Travel Risk Management 2.0” op dinsdag 10 november van 16:15u tot 17:30u, zal o.a. Chris Crowley, Senior Vice President Global Client Management van BCD Travel samen met Ike Ihenacho, Manager Global Travel Expense & Meetings van Mondelez International, het hebben over Travel Risk Management. De technologie en processen die de reiziger onderweg veiligheid bieden zijn de laatste jaren sterk verbeterd. De sessie helpt travelmanagers om hun programma voor travel risk management eens goed onder de loep te nemen.

“BCD the change” van BCD Travel zal knowhow delen en oplossingen aanbieden in onze stand (nr. 42) in de expositiehal. Een greep uit de onderwerpen:

Trip Authorization

Voorkomen is beter dan genezen. Reisautorisatie is van essentieel belang om de kosten van reisprogramma‘s te verlagen. Trip Authorization is een automatisch proces, waarmee travelmanagers boekingen kunnen signaleren die buiten de criteria vallen, zoals dure, ongebruikelijke of risicovolle reizen.

Virtual Payment Automation (VPA)

Het centraal regelen van betalingen, inclusief die met virtuele creditcards, kost veel moeite. VPA automatiseert het gebruik van virtuele creditcards van vele banken in veel landen en is dus een ideale oplossing voor bedrijven die de rekening van hun medewerkers of klanten willen betalen.

Automatisch btw terugvorderen

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven geen btw uit het buitenland terugvorderen. Het ingewikkelde terugvorderingsproces gebeurt vaak nog handmatig en neemt veel tijd in beslag. Door het proces te automatiseren maakt BCD Travel daar een einde aan.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!