Shadow

BCD Travel neemt BSI Frankrijk over

BCD Travel Heinz JenneweinBCD Travel heeft de Franse afdeling van BSI overgenomen. BSI is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor inkoop- & expensemanagement voor hotelaccommodatie en meetings in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Moederonderneming Capital Travel & Events behoudt de leiding over BSI U.K., een partner van BCD Travel.
Het voormalige BSI Frankrijk maakt onder BCD Travel deel uit van een van de grootste organisaties voor zakenreismanagement wereldwijd. Daardoor krijgen klanten toegang tot meer dan 11.000 internationale medewerkers en een wereldwijde groeistrategie, ondersteund door toegewijde privéaandeelhouders. Het onlangs gelanceerde BCD Meetings & Events neemt in zijn portfolio voor Frankrijk de diensten van BSI op voor meetings en events. Daartoe behoren ook het beheer en aanbod van evenementen- en vergaderlocaties, online boekingsmogelijkheden voor meetings en beveiligingsoplossingen. De toegang tot de gespecialiseerde technologie, inhoud en tarieven van BSI rondom hotels en bijeenkomsten maakt deel uit van de overnameovereenkomst.

Voordelen voor de klanten

“Onze overname van BSI Frankrijk biedt alle betrokken partijen voordelen – vooral de klanten”, zegt Heinz Jennewein, Senior Vice President voor Benelux en Frankrijk bij BCD Travel. “Door deze deal kunnen de vroegere klanten van BSI Frankrijk vertrouwen op de continuïteit van de activiteiten in Frankrijk en krijgen ze sneller toegang tot de innovatieve producten en diensten van BCD. BCD Travel kan verder bouwen op het succes van BSI in Frankrijk en een uitgebreid portfolio met tevreden Franse klanten toevoegen aan het BCD Meetings & Events-merk.”

BSI Frankrijk is 26 jaar geleden opgericht en heeft een uitgebreide klantenportefeuille, waaronder veel internationaal bekende merken. Als leverancier van toonaangevende oplossingen voor inkoop- en expensemanagement voor hotelaccommodatie en meetings behoort BSI internationaal tot de belangrijkste procurementspecialisten. BCD Travel gaat de accommodatiediensten van BSI opnemen in zijn aanbod voor de Franse markt

“Capita Travel & Events werkt aan een belangrijk project om een oplossing te vinden voor het grote aantal hotels en appartementen in Europa dat niet beschikbaar is via de gangbare distributiesystemen in de sector”, zegt Trevor Elswood, Chief Commercial Officer bij Capita Travel & Events, eigenaar van BSI UK. “Wij blijven verder werken aan deze problematiek voor de – nu gezamenlijke – klanten van BSI Frankrijk en BCD door technologie, leveranciersrelaties, en onderhandelingen over tarieven en beschikbaarheid.”

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!