Shadow

Arke met losse vliegtickets naar de Middellandse Zee

arke-dreamlinerArke, dat vanaf oktober verder gaat onder de naam TUI, zet in de zomer van 2016 flink meer vliegcapaciteit in op bestemmingen naar de Middellandse Zee. De touroperator, die al jaren marktleider is in pakketreizen, richt zich daarmee nadrukkelijk op de markt voor de verkoop van losse vliegtickets. 

Vanaf eind april 2016 verhoogt Arke op een aantal bestemmingen de vluchtfrequentie. Zo vliegt Arkefly vanaf dat moment het gehele jaar dagelijks op Malaga. Nu is dat nog twee keer per week. Ook Mallorca wordt in het hoogseizoen dagelijks aangevlogen; in het voor- en naseizoen is dit zes keer per week, terwijl dit in zomer 2015 drie keer per week wordt aangeboden. Daarnaast wordt vaker naar Ibiza en Faro gevlogen; in het hoogseizoen vijf keer per week naar Ibiza en dagelijks naar Faro in de prachtige Portugese Algarve. In het voor- en naseizoen vliegt Arkefly vier keer per week op Ibiza en vier keer per week op Faro. Bekijk het aanbod aan losse vliegtickets bij Arke. Vergelijk de prijzen bij Wordlticketcenter, Vliegtickets.nl en KLM.

Losse vliegtickets naar de Middellandse Zee online boeken

Arke biedt hiermee haar reizigers meer reismogelijkheden en maximale flexibiliteit. De scherp geprijsde vliegtickets naar Malaga, Mallorca, Ibiza en Faro zijn uiterlijk vanaf 1 oktober 2015 eenvoudig online te boeken. Arke/TUI mikt daarmee niet alleen op zonaanbidders maar ook op twenaar eigen zeggen edehuizenbezitters. De vier bestemmingen worden aangevlogen op aantrekkelijke en vaste vertrektijden. Daarnaast biedt Arkefly als enige airline in Nederland op deze routes het Comfort product aan. Per vlucht in de Boeing 737 zijn er 54 Comfort stoelen met extra beenruimte en zitcomfort. Deze stoelen zijn met een toeslag vanaf 5 euro per enkele reis te boeken.

Sharing is caring!