Bart de Boer directeur Academie voor toerisme NHTV Breda

Geplaatst door Redactie op 27 augustus 2014 om 15:46 in de categorie Algemeen nieuws

SNHTV is trots te melden dat per 1 september drs. Bart de Boer voor de duur van een jaar is benoemd tot directeur van de Academie voor toerisme. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).

De Boer heeft een grote passie voor het bouwen aan de groei van attractieparken, luchthavens en resorts. Zo is onder zijn leiding Eindhoven Airport gegroeid van 250.000 naar 1,5 miljoen reizigers per jaar en heeft de Efteling een groei doorgemaakt van 3,2 naar 4,25 miljoen bezoekers. Verder is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Vrijetijdseconomie in de provincie Noord- Brabant en staat hij bekend als bruggenbouwer tussen het bedrijfsleven en de overheid.

Met de benoeming van Bart de Boer verwacht het College van Bestuur van NHTV dat er versneld innovatie plaatsvindt binnen de academie, door middel van een strategische verdieping van de relatie met de industrie in de sector. NHTV wil zo haar front-runnerpositie op gebied van toerisme versterken.

Sharing is caring!

Comments are closed.