Barbados pakt uit en geeft weg

Geplaatst door Redactie op 14 februari 2014 om 14:20 in de categorie Bestemmingen

barbadosOp Valentijnsdag wil Barbados de liefde extra laten voelen en pakt opnieuw uit met het Island Inclusive pakket. Met als thema ‘Feel the love’ geeft het eiland een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft.

Net als vorig jaar krijgen reizigers een aantal vouchers bij een verblijf van 7 nachten of meer.  De vouchers kunnen worden ingeleverd bij deelnemende hotels, attracties en restaurants.
Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De vouchers kunnen ook gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de vers gevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op ontzettend veel verschillende manieren bereid wordt.

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt voor reizen vanaf 1 mei t/m 19 december 2014. De reis moet wel voor 31 maart 2014 worden geboekt.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.