Shadow

Landelijke uitreiking Green Key certificaten op Landal Landgoed ’t Loo

De Landal parken met een Green Key“Duurzaam en betrokken ondernemen is voor ons een strategische ambitie. Met Green Key geven we hieraan een praktische invulling,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks, en gastheer van zo’n 250 keurmerkhouders, die gisteren bijeenkwamen op Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek voor de landelijke uitreiking. ’t Loo kreeg samen met collegapark Landal De Bloemert in Drenthe dit jaar voor het eerst de onderscheiding overhandigd.

Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen de ondernemers die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat.  Momenteel telt ons land ruim 600 Green Key gecertificeerde ondernemingen.

“Bij Landal maken we ons sterk voor de natuur, onze gast en de samenleving; duurzaam en betrokken ondernemen noemen we dit. Inmiddels hebben zes van onze parken het Green Key certificaat behaald en de komende jaren streven we naar meer Green Keys,” aldus Heerkens.  Behalve Landal Landgoed ’t Loo en Landal De Bloemert (Midlaren) zijn in 2013  al Landal Aelderholt (Aalden), Landal Waterparc Veluwemeer (Biddinghuizen), Landal Coldenhove (Eerbeek) en Landal het Land van Bartje (Ees) onderscheiden met een Green Key.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!