Shadow

Amsterdamse tram lijn 9 rijdt in Hollandse Highlight

Vanaf deze week kun je in Amsterdam een kleurig ritje maken met een speciale tram. Deze tram is een initiatief van Keukenhof, Rijksmuseum, Lovers, Tiqets en mBuy . Gezamenlijk promoten zij de topattracties van de lente op een zeer dynamisch podium. De tram is een initiatief van Keukenhof, Rijksmuseum, Lovers, Tiqets en mBuy .

Fleurige tram in Amsterdam

Gezamenlijk promoten zij de topattracties van de lente op een zeer dynamisch podium. De tram rijdt de gehele maand april GVB route lijn 9 in Amsterdam.

80.000 Bezoekers voor Keukenhof tijdens paasweekend

Veel bezoekers uit onze buurlanden bezochten deze paasdagen Keukenhof. Zij kwamen speciaal voor Keukenhof en de Bollenstreek naar Nederland.“Ondanks een vroege Pasen en wisselvallig weer zijn we tevreden”, zegt Bart Siemerink, directeur Keukenhof.  De komende dagen wordt het warmer en zullen de Bollenstreek en Keukenhof in volle bloei komen. Dan verwacht Keukenhof ook grote aantallen gasten uit ons eigen land.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *