Shadow

Algarve Tourism Bureau in zee met Tourism Consultancy

Het Algarve Tourism Bureau heeft per direct Tourism Consultancy aangesteld voor alle marketing en PR-activiteiten in Nederland. Tourism Consultancy zal de Portugese regio, die momenteel snel aan populariteit wint bij Nederlandse vakantiegangers, gaan ondersteunen met mediacontacten, social media content, events en het opbouwen van persoonlijke relaties in de reiswereld.

MatimLongo Vaqueiros

“We hebben voor Tourism Consultancy gekozen omdat ze innovatieve ideeën hebben en omdat de persoonlijke contacten bij hen heel hoog in het vaandel staan. We zien uit naar een mooie samenwerking.” aldus Dora Coelho, Executive Director bij het Algarve Tourism Bureau. “In maart zijn er talloze promoties en evenementen, waarbij de Algarve aanwezig zal zijn om zijn naamsbekendheid te vergroten en de aandacht te vestigen op de rijke natuurlijke omgeving. We zijn te vinden op de Fiets & Wandelbeurs van Amsterdam en Antwerpen, in de stand van Visit Portugal. We maken dus een vliegende start met Tourism Consultancy.”

Over de Algarve

Het gebied is de zuidelijkste regio van Portugal, met ruim 300 zonnige dagen per jaar en 200 kilometer kustlijn. ‘Het beroemdste geheim van Europa’ belooft prachtige beschutte stranden, fiets- en wandelmogelijkheden, een kenmerkende keuken en héél veel golfbanen. De regio wordt momenteel opnieuw ontdekt. De luchthaven Faro verwelkomde vorig jaar ruim 563.000 Nederlandse toeristen en dat aantal blijft groeien. Met een dagelijkse rechtstreekse vluchtverbinding tussen Amsterdam en Faro ben je al in 3 uur in de Algarve.

Vergelijk prijzen van vliegtickets bij onder meer KLM, TUI, Tix, Vueling, Skyscanner en Lufthansa.

Ontdek de Algarve bij

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!