Shadow

Agence Belle France naar Belvilla

belvilla2Frankrijkexpert Agence Belle France wordt onderdeel van specialist in vakantiehuizen Belvilla. Dat zijn Monique van der Stap – eigenaar en oprichtster van Agence Belle France – en Bjørn Berg-Andersen – directeur van Belvilla – overeengekomen. Voor Belvilla betekent dit een extra focus op de populaire vakantiebestemming Frankrijk. Agence Belle France vindt in deze vergaande samenwerking een sterke partner.

Kwart meer vakantiehuizen in Frankrijk

Frankrijk is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming, vooral in de zomermaanden. Eén op de tien boekingen bij Belvilla wordt vastgelegd op bestemming Frankrijk en dit aantal groeit. Dat vormt de voornaamste reden voor het samengaan en komende maand worden de vijfhonderd vakantiehuizen van  Agence Belle France aan het Belvillabestand toegevoegd. Deze karaktervolle woningen variëren van comfortabele gîtes tot luxe villa’s en liggen verspreid over heel Frankrijk met een zwaartepunt in de Provence/Côte d’Azur. Het Franse Belvilla-aanbod groeit daardoor met bijna een kwart en verdubbelt zelfs in de regio Provence/Côte d’Azur.

Nieuwe huizen online bij start boekingsseizoen

Belvilla-directeur Bjørn Berg-Andersen meldt: “Met de ervaring, kennis en het aanbod van Agence Belle France zijn wij ervan overtuigd een goede partner gevonden te hebben. Deze uitbreiding helpt ons nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten. We streven ernaar om de vakantiehuizen van Agence Belle France voor de kerst op onze website te presenteren. Op die manier kunnen vakantiegangers al bij de start van het boekingsseizoen de nieuwe Franse vakantiehuizen reserveren.”

Voor Monique van der Stap was het na twintig jaar tijd om het stokje over te dragen met betrekking tot het managen van het bedrijf, maar ze blijft als Frankrijkexpert nauw betrokken bij het Franse aanbod van Belvilla.

Sharing is caring!