Shadow

Zomercampagne Oostenrijk van start

Deze zomer zet Oostenrijk zich internationaal als verrassende vakantiebestemming op de kaart. De zomercampagne 2014 in Nederland gaat van start en onvergetelijke vakantiemomenten staan in het middelpunt.  Daarvoor heeft Oostenrijk alles in huis. Indrukwekkende bergkammen, diepgroene bossen, fonkelende meren en authentieke dorpjes, een paradijs voor de natuurliefhebber. Helemaal onvergetelijk wordt de vakantie als men eens een kijkje neemt buiten de gebaande paden. Met de nieuwe zomercampagne 2014 heeft het Oostenrijks Toeristenburo plekken geselecteerd die garant staan voor een unieke ervaring. Verder willen we laten zien dat het land naast dat het de tradities heeft weten te behouden, ook een zeer moderne kant heeft en zich de afgelopen jaren, ook op cultureel gebied, verrassend heeft ontwikkeld.

Boek je zomervakantie in Oostenrijk bij TUI en De Jong Intra. Boek een vakantiehuis in Oostenrijk bij Belvilla, Interhome of Uplandparcs (luxe appartementen in Vorarlberg). Boek een vakantiehuis of appartement in de Landal-parken in Oostenrijk. Bekijk ook aanbiedingen van Alps-Resorts, de grootste aanbieder van vakantiehuizen, appartementen en glampings in Oostenrijk. Boek campings in Oostenrijk bij ACSI/Eurocampings.

Cultureel jaarthema: Oostenrijk, waar Europa samenkomt

Elk jaar zet het Oostenrijks Toeristenburo een cultureel jaarthema in het daglicht. Dit jaar is dat “Oostenrijk, waar Europa samenkomt”, waarbij we de schijnwerpers gericht zijn op Oostenrijk als cultureel centrum van Europa. Geografisch gezien ligt Oostenrijk in het hart van de Alpen en wordt het land gekenmerkt door de invloeden van verschillende culturen, gewoontes en geschiedenis. Al deze levendige invloeden weerspiegelen zich in de Oostenrijkse levenscultuur, de mentaliteit, maar ook in culinaire invloeden en het cultuuraanbod.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *