Shadow

Zomercampagne Oostenrijk van start

Oostenrijk ZillertalDeze zomer zet Oostenrijk zich internationaal als verrassende vakantiebestemming op de kaart. De zomercampagne 2014 in Nederland gaat van start en onvergetelijke vakantiemomenten staan in het middelpunt.  Daarvoor heeft Oostenrijk alles in huis. Indrukwekkende bergkammen, diepgroene bossen, fonkelende meren en authentieke dorpjes, een paradijs voor de natuurliefhebber. Helemaal onvergetelijk wordt de vakantie als men eens een kijkje neemt buiten de gebaande paden. Met de nieuwe zomercampagne 2014 heeft het Oostenrijks Toeristenburo plekken geselecteerd die garant staan voor een unieke ervaring. Verder willen we laten zien dat het land naast dat het de tradities heeft weten te behouden, ook een zeer moderne kant heeft en zich de afgelopen jaren, ook op cultureel gebied, verrassend heeft ontwikkeld.

Presentatie zomerhighlights

Op donderdag 27 maart organiseert het Oostenrijks Toeristenburo een bijzondere persbijeenkomst in Amsterdam. Op deze dag zal op de locatie White Space de zomer in Oostenrijk op een unieke manier worden gepresenteerd.

Unieke actie: Oostenrijk deelt gastvrijheid uit

Donderdag 15 mei organiseert het Oostenrijks Toeristenburo een unieke actie. Op het kruispunt Overtoom / Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam staan 7,5 uur lang 5 car2go auto’s inclusief chauffeur klaar om de forens gratis naar hun bestemming brengen.

Cultureel jaarthema: Oostenrijk, waar Europa samenkomt

Elk jaar zet het Oostenrijks Toeristenburo een cultureel jaarthema in het daglicht. Dit jaar is dat “Oostenrijk, waar Europa samenkomt”, waarbij we de schijnwerpers gericht zijn op Oostenrijk als cultureel centrum van Europa. Geografisch gezien ligt Oostenrijk in het hart van de Alpen en wordt het land gekenmerkt door de invloeden van verschillende culturen, gewoontes en geschiedenis. Al deze levendige invloeden weerspiegelen zich in de Oostenrijkse levenscultuur, de mentaliteit, maar ook in culinaire invloeden en het cultuuraanbod.

Sharing is caring!