Shadow

Winactie: Win een gratis vakantie in een vakantievilla op de Vakantiebeurs

Interhome VakantiehuisVakantiehuizenaanbieder Interhome bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht, van 13 tot en met 18 januari 2015. Alle bezoekers van de beurs maken kans op een week verblijf in een Franse vijfsterren villa in de Provence.

De villa is geschikt voor maar liefst 14 personen en het verblijf heeft een waarde van bijna € 5.000. Interhome is te vinden in de stand van het Frans verkeersbureau in Hal 11, stand A020.

Gratis vakantie in een vakantiehuis

Het huis in de plaats Luberon is te winnen voor de aankomende meivakantie. Het dorp staat bekend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk en het ligt 48 km ten oosten van de bekende plaats Avignon. Een bezoek aan het nabijgelegen bergdorp Gordes is meer dan de moeite waard. Om de prijs te kunnen winnen hoeven geïnteresseerden slechts hun gegevens achter te laten op de stand van Interhome. Wie de gratis vakantie wint, wordt op vrijdag 23 januari bekendgemaakt via de Facebookpagina van de vakantiehuizenaanbieder. Op deze pagina kunnen bezoekers ook het 50-jarig bestaan van Interhome mee vieren. Er worden regelmatig leuke acties gepubliceerd met kans op meer gratis vakanties in een vakantiehuis.

Frankrijk is al jaren één van de populairste bestemmingen bij de vakantiehuizenaanbieder. In de bijna 100 Franse ervicekantoren van de aanbieder kunnen gasten terecht met alle vragen over hun woning, maar ook voor informatie over de omgeving en het bijboeken van extra’s, zoals kinderstoelen en Wi-Fi-spots. Het kantoor biedt dezelfde faciliteiten als de receptie van een hotel.

Vakantiehuis boeken

Vergelijk prijzen met die van bijvoorbeeld Belvilla.

Sharing is caring!