Winactie: Maak kans op gratis kaarten voor de Hiswa

Geplaatst door Redactie op 3 maart 2017 om 11:02 in de categorie Beurzen en evenementen
gratis kaarten voor de Hiswa

© Hiswa

De Hiswa, het grootste watersportevenement van Nederland, vindt dit jaar van 8 tot en met 12 maart plaats in de Rai in Amsterdam. En jij kunt er misschien gratis naartoe als je meedoet aan onze like en win-actie op Facebook.

De Hiswa is elk jaar ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een nieuwe boot, onderdelen of accessoires of informatie over watersport in het algemeen. Funsporters, wedstrijdsporters, liefhebbers van klassieke schepen, elke watersporter vindt er wel iets van zijn gading. Met het grootste sloepenaanbod ter wereld, een boordevol activiteitenprogramma en handige gadgets, is er voor elke watersportliefhebber wat wils!

De Hiswa wordt gehouden van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart. Wat moet je doen om kans te maken op gratis kaarten voor de Hiswa? Heel simpel. Like onze Facebook-pagina en stuur ons een mail dat je dat gedaan hebt. Dinsdag eind van de middag trekken we uit alle inzendingen twee winnaars. Zij krijgen de digitale kaarten gemaild, zodat ze desgewenst woensdag al naar de Hiswa kunnen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil je zeker naar de Hiswa toe? Dan kun je hier met korting kaarten voor de Hiswa 2017 bestellen.

Winactie: Maak kans op gratis kaarten voor de Hiswa
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.