Shadow

Win kaarten voor de Exclusive Spring Fair

Het kan nog, meedoen om kaarten te winnen voor de nieuwe  “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair die tijdens het Paasweekend van 2017  op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn wordt gehouden. Op dit unieke Woon- & Lifestylebeurs is het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departmentstore. Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds leven. Doe mee met de like & winactie en maak kans op twee entreekaarten.

In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Exclusive Spring Fair is hét perfecte dagje uit tijdens de Paasdagen.

Binnen en buiten

Exclusive Spring Fair is dé nieuwe beurs van InterEvent, de makers van o.a. La Table sfeerbeurs en het Kunst & Antiek Weekend. Deze nieuwe bijzondere voorjaarsbeurs van InterEvent biedt het publiek ruim 100 diverse exposanten. In het kasteel zijn verschillende themakamers ingericht met onder andere exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten & smaakvolle kunst, unieke juwelen & horloges, droomvakanties en nog veel meer. In de tuin van het kasteel ervaart de bezoeker het buitenleven met bijvoorbeeld tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, tuinmeubelen, hottubs en tuindecoraties. In het overdekte Deli Food Paviljoen in de kasteeltuin proeft het publiek biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland.

Voor jong en oud

Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling “De dieren van Fiep”, hier ontdekken kinderen de natuur in de wereld van Fiep. Deze expositie viert de 100steverjaardag van illustratrice Fiep Westendorp. Haar tekeningen, onder andere van Jip & Janneke, hebben al bij vele generaties een bijzondere plek in het hart. Met deze tentoonstelling biedt Exclusive Spring Fair voor jong en oud wat wils en is daarmee een gezellige voorjaarsbeurs voor iedereen! Proef, beleef en ontdek het allemaal op Exclusive Spring Fair!

Entreekaarten winnen

Wat moet je doen?

De uitslag wordt bekend gemaakt op 12 april en over die uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat, waar en wanneer
Locatie:                      Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn.
Data:                           Vrijdag 14 t/m Maandag 17 april 2017.
Openingstijden:       Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijs:               € 10,– per persoon bij online voorverkoop.
€ 12,50 aan de kassa. Kinderen van 4 tot 14 jaar € 2,50.
Parkeren:                   Gratis parkeergelegenheid.
Internet:                     exclusivespringfair.nl

 

Sharing is caring!