Shadow

Voordeliger genieten van veelzijdig Suriname

Voor personen van Surinaamse afkomst begint het nieuwe jaar wel heel aantrekkelijk bij zowel Hotel Krasnapolsky in Paramaribo als bij Bergendal Resort. Kersten Hospitality biedt namelijk de Sranan Famirie Voordeelpas voor personen van Surinaamse afkomst.

Hotel Krasnapolsky Paramaribo

Onlangs introduceerde Kersten Hospitality de Sranan Famirie Voordeelpas voor deze doelgroep. Met de voordeelpas krijgt men kortingen tot wel 25% en andere privileges bij zowel het meest centraal gelegen hotel van Paramaribo – Hotel Krasnapolsky – als bij het meest comfortabele resort in het binnenland van Suriname; Bergendal Resort. Het hotel en het resort zijn aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht, stand 4 A078

Sranan Famirie Voordeelpas

Iedereen die formeel kan aantonen dat hij of zij van Surinaamse afkomst is kan voor € 5,- een voordeelpas aanschaffen. Gegadigden kunnen zich zowel op de Vakantiebeurs in Utrecht als via de website registreren. Met de Voordeelpas ontvangt de pashouder korting van minimaal 5% op services van Hotel Krasnapolsky en Bergendal Resort, respectievelijk hét Cityhotel van Suriname en het meest complete resort in het binnenland van Suriname. In bepaalde periodes geniet men tot wel 25% korting op geselecteerde producten en diensten.
Overige voordelen zijn als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en de jaarlijkse loterij waarbij pashouders een optie op een kamer tijdens oudjaar kunnen winnen. Elk jaar is Hotel Krasnapolsky op 31 december the place to be van Suriname om het eind van het jaar te vieren met de pagara estafette en een uitbundige streetparty aan de Domineestraat. Zij die een kamer weten te bemachtigen voor deze dag maken dit festijn op een bijzondere wijze mee.

Toonaangevend hotel in Suriname

Hotel Krasnapolsky en Bergendal Eco & Cultural River Resort maken beide onderdeel uit van de Kersten Hospiltality Division die in 1973 in Paramaribo is opgericht. Hotel Krasnapolsky heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend hotel in Suriname en is door zijn karakteristieke uitstraling en unieke locatie een herkenbaar en onlosmakelijk deel van de binnenstad van Paramaribo geworden. Het hotel beschikt over 84 kamers met uitzicht op de binnenstad dan wel het poolterras, vier eetgelegenheden, parkeerfaciliteiten, een reisbureau, een zwembad en gym op de 3e verdieping en diverse vergaderfaciliteiten.

Bergendal resort Suriname

Bergendal Eco & Cultural River Resort, gelegen op 85 km van Paramaribo, is het meest complete en comfortabele binnenlandse resort in Suriname. Het resort is de ideale uitvalsbasis voor mensen die op zoek zijn naar historie, natuur, cultuur, avontuur en comfort. Het resort bestaat uit onder meer 44 comfortabel ingerichte lodges, een restaurant waar zowel Surinaamse als internationale gerechten worden geserveerd, zwembad, gezellige Piranha bar, een conferentieruimte, wellness faciliteiten en kinderprogamma’s. Naast dit ruim opgezette resort bevindt zich het Bergendal Adventure Center waar tal van activiteiten worden aangeboden zoals o.a. de adembenemende Canopy zipline.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!