Voordelig voorjaarsskiën in Livigno

Geplaatst door Redactie op 11 februari 2014 om 15:06 in de categorie Bestemmingen

LivignoVanaf eind maart tot 1 mei heeft het wintersportresort Livigno in de Italiaanse Alpen diverse arrangementen voor voorjaarsskiërs samengesteld. Met het ‘Ski for Free’-arrangement ontvangen gasten gratis een skipas. Voor families biedt de bestemming het ‘Kids-Go-free’-arrangement waarbij voor één kind onder 12 jaar geen verblijfs-, skipas-, materiaal- en skiles-kosten betaald worden. Daarnaast ontvangen alle andere kinderen uit het gezin, jonger dan 12 jaar, 50% korting. Door de unieke geografische ligging zijn goede sneeuwcondities tot mei gegarandeerd.

Skien in het voorjaar in Livigno

Met de huidige sneeuwcondities en de lange zonnige dagen is wintersporten in Livigno in het voorjaar echt genieten. Bovendien biedt de wintersportbestemming haar gasten veel voordeel op accommodatie en skipas. Zo ontvangen gasten die in de periode van 5 april tot 1 mei minimaal vier nachten in een hotel of zeven nachten in een appartement in Livigno verblijven, gratis een skipas.

Gratis verblijf voor kinderen

Livigno is niet voor niets genomineerd als ‘beste familie resort’. De familievriendelijke bestemming heeft een aantal voordelige familiearrangementen samengesteld. Tijdens de ‘Family weken – Kids Go Free’ van 22 maart tot 5 april skiet een kind onder de 12 jaar niet alleen gratis, ook voor het verblijf, skiles en materiaalhuur betaalt de kleine gast niets. Voor alle andere kinderen uit het gezin, jonger dan 12 jaar, betalen ouders maar de helft van de kosten. Tot 1 mei skiën alle kinderen tot zeven jaar sowieso gratis en ontvangen gezinnen vier skipassen voor de prijs van drie. Meer over skien in Livigno en andere skigebieden in Italie op Skigebiedengids.nl.

Sharing is caring!

Comments are closed.