Shadow

Virtual reality spektakel bij Stena Line en Buro Scanbrit

Ook dit jaar zijn Stena Line en Buro Scanbrit aanwezig tijdens de Utrechtse Vakantiebeurs, die gehouden wordt van 10 tot en met 15 januari 2017. Hier kunnen bezoekers aan de stand (hal 11) op een wel heel indringende wijze kennis kennismaken met het aanbod van beide reisorganisaties: door het opzetten van een Virtual reality bril.

“Hoewel we inmiddels honderdduizenden passagiers hebben mogen verwelkomen aan boord, zijn er nog velen die onze moderne schepen -de Stena Hollandica en Britannica- nog niet van binnen hebben gezien of ermee zijn overgevaren” zegt Mariël Korpel, Marketing & Sales Manager Travel van Stena Line.

“Dankzij deze moderne techniek kunnen de bezoekers aan onze stand bijna letterlijk bij ons aan boord stappen of met Buro Scanbrit op reis naar Engeland gaan. Als de virtual reality bril wordt opgezet, start een 360 graden film. In de film van Stena Line kan met eigen ogen  ervaren worden welke uitgebreide service wij aan boord bieden en hoe comfortabel onze hutten zijn.

In de film van Buro Scanbrit ziet de bezoeker de mooiste bezienswaardigheden van Zuidwest-Engeland en krijgt men een goede indruk van de rondreizen die Buro Scanbrit aanbiedt. We zijn er van overtuigd dat deze spectaculaire ervaring extra zal motiveren om Engeland in de vakantieplannen op te nemen komend jaar”.

Sharing is caring!