Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Breda

Geplaatst door Redactie op 19 december 2016 om 17:04 in de categorie Beurzen en evenementen

Vakantiebeurs voor bijzondere reizenDe Vakantiebeurs bijzondere reizen op 7 en 8 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam heeft een tweede nieuwe locatie gevonden in de Grote Kerk in Breda. Daar wordt op 20 en 21 januari 22017 voor het eerst de zuidelijke variant van de beurs gehouden.

Wat maakt deze vakantiebeurs bijzondere reizen zo nieuw en anders ?

Op deze vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u geen bestemmingen voor massatoerisme of grote groepen consumenten die op zoek zijn naar koopjes. In plaats daarvan biedt de beurs een uitgelezen programma en samenstelling over alle mogelijkheden werkelijk van de gebaande wegen af te gaan met een grote of kleine portemonnee.

Onbekende landen en bestemmingen worden ontsloten zoals Turkmenistan en de Solomoneilanden en in bekende gebieden van de wereld zoals Indonesie wordt u met het onbekende in contact gebracht.

Er zijn in Amsterdam ruim 220 live presentaties en in Breda ruim 120 live presentaties met lichtbeelden en verschillende reisexperts die u met kennis van zaken informeren. Doorgewinterde reizigers als de cabaretiere Tosca Niterink en de de internationaal doorbrekende filmmaker Rolf Winters met zijn film “down to earth” zijn aanwezig.

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Breda
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.