Shadow

Valencia Fashin Week in teken van nieuw talent

Valencia Fashion WeekFashionista’s opgelet: van 25 tot 27 september zijn de nieuwste modetrends voor het komende voorjaar op de catwalk te zien tijdens de Valencia Fashion Week. De meest spraakmakende Spaanse designers zullen hun mooiste ontwerpen showen tijdens de 17e editie van een van grootste mode events van Spanje. Naast de lancering van nieuw modetalent staat de Valencia Fashion Week ook in het teken van mode als kunstvorm in de breedste zin van het woord.

Spaanse modetrends op Valencia Fashion week

Spaanse modetrends zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Ook de collecties van gevestigde Spaanse ontwerpers, zoals Collada García en Emilio de la Morena, worden steeds vaker gepresenteerd in de mooiste designerwinkels. De nieuwe collecties van high street ketens en high fashion ontwerpers zijn volgende week te bewonderen tijdens de Valencia Fashion Week (VFW).

Valencia Fashion Week in historisch Centro del Carmen

Dit jaar zal de VFW plaatsvinden in het hart van de historische wijk El Carmen in het Centro del Carmen, een prachtige locatie met veel geschiedenis. De hoofdlocatie van het event is een oud klooster dat door de eeuwen heen een aantal veranderingen heeft ondergaan. Tegenwoordig is het een museum dat speciaal voor de Valencia Fashion Week is omgetoverd tot een enorme catwalk waar de nieuwste collecties worden getoond van de meest innovatieve ontwerpers op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Nieuw toptalent op Valencia Fashion Week

Naast 43 topontwerpers tonen dit jaar voor het eerst ook 23 eindejaars modestudenten hun collecties. De Valencia Fashion Week geeft hen de mogelijkheid zich nu al te presenteren aan het grote publiek. Volgens de nieuwe Executive Director, Mrs. Sales Tatay, draait deze 17e editie van VFW om het ontdekken van nieuw, rauw talent.

Naast de catwalk shows worden verschillende extra activiteiten georganiseerd rondom mode in de breedste zin van het woord. Aanwezigen kunnen bijvoorbeeld genieten van verschillende exposities in de speciale VFW Hall. Hier zullen verschillende lezingen plaatsvinden van professionals uit de modewereld.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!