Shadow

Vakantiehuis in Zwitserland goedkoper

Interhome vakantiehuis ZwitserlandVakantiehuizenbemiddelaar Interhome verlaagt per direct de prijzen voor het complete aanbod van Zwitserse vakantiewoningen.

De naar eigen zeggen grootste vakantiehuizenaanbieder van Europa heeft door zijn Zwitserse afkomst een groot aanbod in dat land. De prijsverlaging volgt op het recente besluit van de Zwitserse Nationale Bank om de koppeling van de waarde tussen de Zwitserse Frank en de Euro los te laten.

De beslissing van de Zwitserse Nationale Bank in januari van dit jaar zorgde voor een prijsstijging van gemiddeld 17% voor toeristen uit de eurozone in Zwitserland. Dit heeft in de lokale toeristische sector geleid tot een grote daling van het aantal last-minute boekingen. De vooruitzichten voor de zomerperiode zijn zorgwekkend. De boekingen van toeristen uit de Euro zone lopen inmiddels 25% achter op vorig jaar.

In nauwe samenwerking met huiseigenaren verlaagt Interhome zijn prijzen op alle vakantiehuizen, appartementen en chalets in Zwitserland met gemiddeld 20%. Omdat de zomerperiode in Zwitserland niet wordt gezien als hoogseizoen en de prijzen in juli en augustus al relatief laag zijn, hoopt de bemiddelaar met dit initiatief Zwitserland op de kaart te houden als een aantrekkelijke vakantiebestemming voor liefhebbers van bergen en natuur. Vergelijk de prijzen van vakantiehuizen bij Interhome met die van Belvilla. Bekijk voor je boekt altijd even de beoordelingen.

Sharing is caring!