Shadow

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen strijkt neer in Breda

In de Grote Kerk in Breda vindt zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 de zuidelijke editie plaats van de ‘Vakantiebeurs Bijzondere Reizen’. Een bezoek is nu extra voordelig, want het tweede entreekticket is online gratis aan te vragen.

Bijzondere bestemmingen op een bijzondere beurs: de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen © Uitgeverij Byblos
Bijzondere bestemmingen op een bijzondere beurs: de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen © Uitgeverij Byblos

Na de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Amsterdam, die onder andere vanwege de aanwezigheid van aanbieders uit Iran bijzonder veel aandacht kreeg, is het nu de beurt aan de zuidelijke editie: de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Breda. Op de vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen vind je geen stands met toeristische informatie, maar vrijwel uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten. Je gaat ‘of the beaten track’ in plaats langs overbevolkte attracties die iedereen in de reisgids zelf kan vinden. Focus in plaats van verstrooiing. Avontuur en ontdekking zijn hier de norm. Ongeveer honderd specialisten geven hiervan detailvoorbeelden en zijn zelf aanwezig. Dit directe contact tussen publiek en specialist maakt ook de beurs zelf bijzonder.

Oeganda lijkt de grote uitschieter dit jaar met als tweede Georgië ongetwijfeld mede gestimuleerd door “wie is de mol”
De Vakantiebeurs bijzondere reizen concentreert zich op maatwerk reizen, als contrast tot traditionele pakketreizen (hotel plus vlucht). Maar ook dichter bij huis kun je je laten verrassen via ongeveer 250 presentaties over onbekende stukken Europa en delen van de wereld die vaak goedkoper zijn dan menigeen denkt.

En over goedkoper gesproken, je kunt nu voordelig naar de beurs met iemand anders, want via deze link kunt u gratis een tweede entreekaartje downloaden.

Openingstijden Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in de Grote Kerk in Breda: zaterdag 1 februari 11:00 – 18:30 uur; zondag 2 februari; 10:00 – 18:00 uur.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *