Vakantiebeurs 2015 vol verrassingen en doe-activiteiten

Geplaatst door Redactie op 24 september 2014 om 16:58 in de categorie Algemeen nieuws

vakantiebeursBezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015, doen ideeën op die zij anders niet hadden gekregen. De 45ste editie is een overdekte speurtocht langs zon en zee, cultuur en natuur, avontuur en actie, eenvoudig of exotisch. De Vakantiebeurs 2015 is levensechter dan ooit, zit vol verrassingen en is voor velen ook steeds vaker de eerste dag van de vakantie. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich al even onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

Vanuit de bron

Het is overal proeven, luisteren, beleven en genieten. Met actuele informatie van de bron, mensen uit alle windstreken en ervaren reizigers, vallen alle puzzelstukjes van de ideale vakantie op hun plek. De behoefte aan persoonlijk contact, misschien wel juist door de groei van internet, wordt alleen maar groter. De organisatie heeft opnieuw goed geluisterd naar de behoeften van de bezoekers en vernieuwingen doorgevoerd.

Eén op één reisadvies

Bijvoorbeeld het paviljoen met één op één reisadvies op maat van persoonlijke reisadviseurs, de extra aandacht voor Nederland als onvolprezen vakantiebestemming en, meer dan ooit tevoren, geliefde doe-activiteiten die tijdens de vakantie kunnen worden ondernomen. Zoals duiken, yoga, golfen, wandelen, fietsen, meditatie en een boulder wand om ook de klimvaardigheden alvast op peil te brengen.

Culinaire beleving

Ook het genieten van wereldwijde, traditionele, culinaire geneugten, prijkt hoog op het wensenlijstje van de bezoekers. De culinaire beleving op de Vakantiebeurs krijgt nog een extra impuls in hal 7 met het Kook Theater met een complete food market, live kooksessies van een half uur en kookwedstrijden voor bezoekers. Op veler verzoek staat ook weer op het programma de vorig jaar enthousiast ontvangen Culinaire Route langs zes gevarieerde bestemmingen, waar zeer betaalbaar kan worden genoten van smakelijke en versbereide traditionele hapjes en drankjes. De overige catering is aangepast aan de bestemmingen in de diverse hallen.

Vakantiepleinen

Eveneens wegens groot succes geprolongeerd zijn de speciale pleinen met de overzichtelijke bundeling van de zes meest geliefde vakantietypen van Nederlanders. Want behalve naar geografische oriëntatie kijkt de bezoeker ook steeds vaker naar thema vakanties. Deze zijn: ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Op de pleinen kunnen informatieve gesprekken worden aangeknoopt met reisleiders en ervaren medereizigers, zijn overal spelletjes en prijsvragen, presentaties, lezingen, workshops, muziek en dans. De verre bestemmingen, steden en cultuur op de pleinen worden dit jaar extra belicht.

Gezellig kamperen

Maar ook kamperen krijgt op de Vakantiebeurs weer de nadruk die het verdient met een reprise van de vorig jaar zeer druk bezochte Camping by Night in hal 12, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’.

Exclusieve aanbiedingen

De wens om als beursbezoeker te kunnen profiteren exclusieve aanbiedingen van exposanten wordt komende editie opnieuw gehonoreerd. Bijvoorbeeld een stevige korting op een reis of een mooi en praktisch vakantie attribuut. Deze aanbiedingen, ongekend populair, uitsluitend beschikbaar op de beurs, worden geselecteerd op kwaliteit en waarde. Alle deals worden gebundeld in een boekje dat tegelijk met het online kaartje in de voorverkoop kan worden uitgeprint en ook tijdens de beurs in druk beschikbaar is.

Spanje Gastland
Spanje, één van de top 3 vakantielanden, is het Gastland van de Vakantiebeurs. Met exclusieve vakantie informatie van gespecialiseerde lokale deelnemers uit alle delen van deze al vele decennia razend populaire bestemming. De Spaanse deelneming wordt omlijst met gepassioneerde Spaanse dans, tapas, paella en andere gastronomische hoogstandjes uit de mediterrane keuken, één van gezondste van de wereld. Het land heeft veel vakantievariatie te bieden, pakt ook op de zes speciale pleinen groots uit en laat zich evenmin onbetuigd langs de Culinaire Route. Voor nog veel meer pure Mediterrane beleving in andere landen kunnen de liefhebbers hun hart ophalen bij gespecialiseerde deelnemers in hal 7 en 8.

Vakantiebeurs 2015 vol verrassingen en doe-activiteiten
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.