Singles al na vijf dates op stedentrip

Geplaatst door Redactie op 24 september 2014 om 17:07 in de categorie Algemeen nieuws

stedentrip Parijs singlesSingles duiken stiekem al na vijf afspraakjes samen ‘de koffer in’, gaan hun budget flink te buiten als de liefde opbloeit in de buitenlandse stad. Parijs is nog steeds de ultieme liefdesbestemming. Dat meldt een datingsite.

Bijna alle singles zorgen voor een spannende reisgenoot als ze een weekendje weg boeken. Ze testen samen met deze date massaal hun prille liefdesgeluk in het buitenland. Sterker nog, ruim 80% van de singles plant al na vijf dates fluitend een datereisje en bijna alle singles slapen dan ook direct bij elkaar in bed. Kortom, de stedentrip is een gewild uitje voor elke datende single.

Stedentrip goed voor prille liefde

Razendsnel met elkaar op reis en zelfs meteen bij elkaar slapen, voor de Nederlandse single is dat niet meer dan logisch. Het vooraf samen uitzoeken van een stedentrip wakkert volgens bijna 80% van de singles de liefde stevig aan en ruim driekwart zegt door een citytrip sneller te weten of het klikt. Uit het onderzoek blijkt de nummer één reden voor een dergelijk reisje dan ook ‘elkaar beter leren kennen’, gevolgd door ‘een extra boost voor de romantiek’.

Parijs dé stad voor singles

De Franse hoofdstad blijkt nog steeds de nummer één liefdesstad. Hoezeer Berlijn en Barcelona ook hun best doen om het van dit cliché te winnen, verliefde singles kiezen nog steeds het liefst voor een romantische wandeling langs de Seine en een intiem onderonsje op de Eiffeltoren. Als Parijs toch écht te afgezaagd blijkt, zijn Rome en Londen een goede nummer twee en drie. Vooral single vrouwen raken, na Parijs, helemaal in hun nopjes van een tripje naar Rome.

Singles al na vijf dates op stedentrip
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.