Shadow

TravelXL verdubbelt aantal reisbureau-vestigingen

TravelxlHet aantal TravelXL reisbureaus zal zich verdubbelen van 21 nu tot ruim 40. Het merendeel van de Holland International franchise reisbureaus heeft, na de beëindiging van hun contract eind 2014, hiermee nieuw onderdak gevonden bij TravelXL.

Volgens de HI-franchisenemers Guus Hovestad uit Ede en Karel Donkers uit Oss is de keuze om over te stappen naar TravelXL niet alleen genomen om de professionele opstelling van de organisatie. ” Hun omnichannel visie met het centraal stellen van de klant, de vele contracten met buitenlandse partijen en het grote TravelXL netwerk in Europa bieden nieuwe kansen en mogelijkheden om onze lokale positie verder te versterken. Hiermee bieden wij onze klanten het beste wat er in de reismarkt in Nederland maar ook in Europa te vinden is”, aldus beide franchisenemers.

Geen keuzestress meer

“Wij zijn er bijzonder trots op het feit dat zo vele HI- franchisers, ruim 70% van het aantal, tot de TravelXL groep gaan behoren en voor ons hebben gekozen. Hiermee krijgen wij tevens onze landelijke dekking. TravelXL heeft al 3 jaar geleden afscheid genomen van het reisbureau ‘oude stijl’ en neemt met grote kennis en specialisme de keuzestress ( door het grote aanbod de bomen in het reisbos niet meer zien)van de consument uit handen. Ons beroep is het ontzorgen van de klassieke en moderne internet reisconsument en maken daarmee het verschil”, zo verklaarde Ronald Raadsheer, woordvoerder van de keten.
Meer informatie: www.travelXL.nl

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!