Shadow

Toeristen maken kennis met echte Zeeuwen

fanvanzeelandVVV Zeeland wil toeristen in de provincie tijdens hun vakantie laten kennismaken met “echte’’ Zeeuwen. Zo wil men laten zien hoe gastvrij de Zeeuwen zijn en hoe trots ze zijn op hun Zeeland. Er wordt altijd gezegd “ons Zeeuwen bin zuunig’’, maar is dat ook echt zo? Bedoelen Zeeuwen hier niet mee dat ze zuunig zijn op hun landschap en cultuur?

Door middel van de website fanvanzeeland kunnen zij zich inschrijven voor een bepaalde activiteit die aangeboden wordt door de Zeeuwen. Zo kan men op stap met Dirk, boswachter, door de meeuwenduinen, meevaren met Henk over de Grevelingen met een varend vakantiehuis, fietsen naar onbekende plekjes op Walcheren of een bezoek brengen aan het atelier van kunstenares Ineke Otte.

Hoe werkt het?

Bekende en onbekende Zeeuwen hebben een activiteit bedacht en deze bieden zij kosteloos aan, aan de toeristen in Zeeland.

Deze activiteiten staan omschreven op de website. VVV Zeeland treedt hierbij faciliterend omdat zij de website onderhouden en promoten via verschillende mediakanalen. Zeeuwen kunnen op dit mediaplatform hun belevenissen plaatsen, geïnteresseerden kunnen deze belevenissen weer lezen en er op reageren.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief