Shadow

Tirol promoot wintersport op de fiets

Vanaf vandaag kunnen fietsers in de grote steden van Nederland verrast worden met een speciale zadelhoes van de Oostenrijkse vakantieregio Tirol. In week 45 en 46 worden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht ca. 30.000 zadelhoezen uitgedeeld.Met de actie ‘Winter in de bergen’ wordt de populaire bestemming voor wintersporters op een unieke manier onder de aandacht gebracht. Om het seizoen goed te beginnen heeft Tirol een prijsvraag uitgeschreven waarbij deelnemers kans maken op een wintersportvakantie voor twee personen in Tirol.
Waarom Tirol?
Tirol is al jaren een populaire bestemming voor wintersporters. Met ruim 3.500 kilometer aan goed geprepareerde pistes biedt Tirol voor ieder wat wils. Of het nu gaat om kleinschalige wintersportgebieden voor gezinnen met kinderen of uitgestrekte gebieden met uitdagende pistes voor gevorderde wintersporters, Tirol heeft het allemaal. Dankzij de vijf gletsjers geniet je in Tirol bovendien van een extra lang wintersportseizoen, welke door loopt tot in het vroege voorjaar. Gunstig geprijsde arrangementen met accommodatie, liftpas en andere extra’s dragen bij aan een geslaagd verblijf. Naast de auto, trein en bus, is Tirol ook zeer goed bereikbaar met het vliegtuig. Zo gaan er dit winterseizoen tot 26 rechtstreekse vluchten per week naar Innsbruck vanaf de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven en Groningen.
Meer informatie over Tiroler wintersportgebieden en accommodaties op www.vakantie.tirol.at. Meer nieuws over wintersport in Tirol op WintersportOostenrijkGids.nl/tirol
Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Ja, stuur me de nieuwsbrief!

Privacy *

Sharing is caring!