Shadow

Tirol breidt vakantieaanbod voor hoger segment uit

Diamond hole 2  golf-zillertal atGolfliefhebbers halen hun hart op in Tirol. Deze maand opende in Westendorf een nieuwe 18-holes/par 72 golfbaan en ook Uderns opent binnenkort een nieuwe 18-holes/par 71 wedstrijdbaan. Bijzonder is de ‘Diamond hole’, waar je bij een hole-in-one een diamant van de club krijgt. Ook op het gebied van accommodaties breidt Tirol uit. Zo opent in juli het ‘For Friends Hotel’ bij Seefeld, ontworpen door architect Arkan Zeytinogly. In Nauders is een 600 jaar oude boerderij omgetoverd tot trendy appartementen.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en comfort zitten goed in Tirol. Sinds begin deze maand kun je afslaan op de nieuwe golfbaan in Westendorf. Deze bijna 6 km lange baan heeft een prachtige ligging op het zonneplateau van Westendorf. Ook het Zillertal gaat zich richten op golfers. Hier opent 1 juli aanstaande golfbaan Uderns. Deze golfbaan is uitgerust met een modern clubhuis, golfschool onder leiding van Head Pro Mmag. Simon Knabl, een kort-spel gedeelte en golfshop.

Iedere hole van de eerste golfbaan in het Zillertal heeft iets bijzonders. Zo lijkt hole 9 op een eiland en is hole 15 zeer lastig. Hole 14 (par 3) spant echter de kroon. Wie hier tijdens een toernooi of wedstrijd in het bijzijn van een pro een hole-in-one slaat, ontvangt van de club een diamant. De golfbaan is van maart tot december geopend.

Boek een hotel in Oostenrijk

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!