Shadow

Taxi2Train: met de taxi van en naar álle treinstations

Taxi2TrainTaxi2Train. Dat is de naam van de nieuwe taxidienst die reizigers van en naar álle treinstations in Nederland haalt en brengt. Taxi2Train heeft niet alleen een landelijke dekking, maar is ook een voordelig en simpel te regelen alternatief voor de oude ‘treintaxi’. Reizen met de trein was nog nooit zo gemakkelijk.
“Het grootste voordeel van Taxi2Train is dat reizigers zich bij aankomst op of vertrek van een treinstation zich niet meer hoeven af te vragen of er een taxiservice beschikbaar is”, aldus Ruud Dusseldorp, eigenaar van Mobility ID, een onderneming die is gespecialiseerd in online mobiliteitsdiensten en initiatiefnemer van het deze maand gelanceerde Taxi2Train. “Vervoer is dus gegarandeerd. Taxi2Train maakt reizen met de trein hierdoor veel gemakkelijker en meer laagdrempelig. De dienst is een prachtige aanvulling op het huidige OV-netwerk.” De taxirit is eenvoudig online en tegen een concurrerend tarief te boeken.

Taxi2Train ontsluit OV-luwe gebieden

“Taxi2Train is een nieuw concept dat voortborduurt op de aloude treintaxi”, vervolgt Ruud Dusseldorp. “Echter, via Taxi2Train is de reiziger verzekerd van vervoer. De service is op alle 420 NS-stations beschikbaar. De treintaxi kwam op slechts 112 stations.” De introductie van Taxi2Train zorgt daarnaast voor de ontsluiting van OV-luwe gebieden, die steeds meer in ons land voorkomen. Taxi2Train haalt reizigers op en brengt ze naar het dichtstbijzijnde NS-station, zodat de juiste treinverbinding kan worden gehaald. De reiziger is niet meer afhankelijk van busverbindingen.

Eenvoudig en veilig betalen

Na het bestellen van een taxi kan men in Taxi2Train eenvoudig en veilig betalen met iDEAL of creditcard.

Service

Taxi2Train.nl kent een hoge mate van service voor haar klanten. Zo is er een eigen klantenservice die 18 uur per dag bereikbaar is. Naast deze telefonische service kunnen klanten Taxi2Train ook via chat, WhatsApp, sms en e-mail bereiken, taxi’s boeken en vragen stellen.

Uitbreiding taxiplatforms

Naast Taxi2Train lanceert MobilityID de komende maanden meer doelgroepgerichte landelijke taxiplatforms. Zo kunnen reizigers in verschillende doelgroepen hun taxi vooraf online boeken van en naar het juiste adres in Nederland. Taxi2Hotel is de volgende online portal die nog voor de zomer wordt gelanceerd. Duidelijk en overzichtelijk en volop gemak voor de reiziger!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!