Shadow

Stubaital zet kinderen in de zomer centraal

Oostenrijk StubaitalMet de hele familie genieten van Oostenrijk kan niet alleen tijdens de wintersport, maar juist ook in de zomervakantie. BIG Family noemen ze dat in het Stubaital, het idyllische bergdal in Tirol.

Het Stubaital ligt in de buurt van Innsbruck met Neustift als bekendste plaats. Om kids tussen de 4 en 15 jaar oud maximaal te laten genieten van de omgeving vol groene weiden, bossen en heldere rivieren, heeft Stubai een speciale Zomer Club opgericht. Jonge kinderen kunnen in dit prachtig weidse dal spannende avonturen beleven met Zenzi de babyberggeit. De oudere kinderen kunnen zich uitleven tijdens het rodelen en wildwaterraften.

Big Family Stubai Zomerclub

De BIG Familiy Stubai Zomer Club maakt het allemaal nog completer, met een uitgebreid programma voor kinderen vanaf 4 jaar. Inspiratie voor de grenzeloze kinderfantasie is geitje Zenzi, die op haar ontdekkingsreis door berghert Toni en de kinderen wordt begeleid. Dat gebeurt tijdens leerzame uitstapjes in de natuur, bij het knuffelen van geitjes op de kinderboerderij en met de spannende fakkeltocht ’s avonds. Kinderen kunnen worden gebracht of worden afgeleverd bij een verzamelpunt, waar ze onder begeleiding naar de Zomer Club gaan.

Van mountainbiken tot bergbeklimmen in het Stubaital

Ook wie (een dagje) niet naar de Zomer Club gaat hoeft zich niet te vervelen: de zomerrodelbaan is weer geopend, er is ruime keuze uit binnen- en buitenzwembaden en het Stubaital staat vol speelplaatsen voor kinderen. Aan de wandel tussen de berggeitjes – Zenzi in het echt – of je een kasteelheer wanen in Schloss Ambras kan natuurlijk ook.

Kortingskaart Stubaital

Gezinnen genieten deze zomer nog voordeliger met de BIG Familiy Stubai Zomer Card, een clubcard die gratis toegang geeft tot onder andere zwembaden, het vogelpark en de liften. De BIG Family Stubai Zomer Club is van maandag tot vrijdag geopend tussen 23 juni en 5 september en 29 september en 24 oktober.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!